• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Januari 2016

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
789

Programma Hemelvaartsweekend deels bekend

De autoblubbering gaat dit jaar van de vrijdag naar de zaterdag.Op vrijdagavond 6 mei zal Papa di Grazzi live komen optreden in de feesttent.Zaterdagavond 7 mei zullen Marianne Weber, Henk Wijngaard e... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
856

Jeu de boule in januari

Ondanks de wisselende weersomstandigheden is er toch in januari nog geregeld jeu de boule gespeeld. In de onderlinge competitie van Jeu de Boules vereniging Alke was Hendrikjan Bruins Slot (foto) o lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
928

School Alteveer krijgt peuterspeelzaal

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 25 januari 2016 Met gepaste trots in zaterdag in Alteveer de peuterspeelzaal van Doomijn geopend. Daarmee begint het in het schoolgebouw van cbs De Wegwijzer al aardi... lees meer..


Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
773

Uitslag hersengymnastiek 13 januari 2016

Afgelopen woensdagavond werd in het Dorpshuis "de Alke" de 5e ronde van de competitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. De zege ging dit keer naar het team "T.Z.N.", zij eindigden met 93... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
612

Fietspad Alteveer: Omver trappen van schildjes zorgt voor verkeersonveilige situaties

Ingezonden berichtNa de kerst stop is men weer volop bezig met de reconstructie van het fietspad Alteveer.De verwachting is dat donderdagmorgen 14 januari de kabel en de gasleiding zijn aangebracht to... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
934

Nieuwjaarsloop 2016 VVAK

Onder goede weersomstandigheden is de VVAK nieuwjaarsloop gelopen. De jeugd liep 1 ronde van 1700 meter door Kerkenveld. Door allerlei omstandigehden was de deelname bij de jeugd niet groot.  M lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)