• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

November 2015

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 9 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
869

VVAK verliest van De Griffioen

Voor de zesde achtereenvolgende keer verliest VVAK, nu met 3 - 1. In Oosterwolde speelde De Griffioen in de eerste helft een klasse beter dan VVAK. Dat resulteerde in een 2 - 0 ruststand. In de tweede... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
887

Toneelvereniging OBK opgeheven

Ingezonden bericht.Toneelvereniging OBK is opgericht in 1942 en houdt dus na bijna 75 jaar op te bestaan.Het bestuur heeft tot haar spijt besloten de Toneelvereniging OBK op te heffen.Het bestaan van ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
834

Uitslag hersengymnastiek 11 november 2015

Afgelopen woensdagavond werd in het Dorpshuis "de Alke" de 3e ronde van de wintercompetitie hersengymnastiek Alteveer/ Kerkenveld gehouden.De sterren van de avond waren dit keer het team van het "Kobu... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
856

VVAK blijft verliezen

VVAK verliest weer, nu met 2 - 0. Thuis tegen, een naar verwachting gelijkwaardige tegenstander, kon VVAK geen recht doen gelden op een overwinning. VVAK kon het beter spelende NKVV uit Dalerpeel ruim... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
820

VVAK niet opgewassen tegen SVBO

  Het wordt eentonig, maar ook tegen SVBO in Bargeroosterveld kon VVAK geen recht doen gelden op een overwinning. Het werd 6 - 2 voor de thuisploeg. VVAK begon heel gedreven en kwam op voorspr lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1134

Vraag over Albert van Daatselaar

Ingezonden bericht:Als oud Hoogevener ben ik geboren op 17 maart 1938 te Noordscheschut op het Noord 231.Mijn ouders waren Roelof Kleine enTrijntje Meppelink.Ik kreeg afgelopen vrijdag het R.D. onder ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
898

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1086

Sinterklaasfeest 2015

Hallo iedereen,Jullie kunnen je allemaal weer opgeven voor het sinterklaasfeest in de Alke !!Hallo Jongens en Meisjes,Sinterklaas en zijn pieten komen dit jaar weer naar Dorpshuis de Alke om zijn verj... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
838

VVAK verliest opnieuw

Op het eigen sportpark was VVAK niet opgewassen tegen Helpman. De zaterdag afdeling van de zondagclub Helpman uit Groningen is ambitieus en willen naar de derde klasse. Op het veld is die ambitie duid... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9

Zoeken (offcanvas)