• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Oktober 2015

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 8 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
880

Werkzaamheden fietspad Alteveer

Tussen 2 november en 24 december wordt het bestaande fietspad van betontegels omgevormd tot een fietspad van betonelementen van het Easypath-systeem. Gelijktijdig vervangt de BAM ook de gasleiding en ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
861

Jeu de boule in oktober

In oktober is er volop gespeeld door de leden van de jeu de boule vereniging Alke. In de onderlinge competitie op de maandagavond werd HendrikJan Bruins Slot (foto) eerste met 24 punten. ook de twee lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
984

100 jaar bestaan kerkgebouw

In de week van 1 t/m 8 november 2015 organiseert de Protestantse gemeente allerlei activiteiten voor de inwoners van Alteveer en Kerkenveld in het kader van het 100 jarig bestaan van het kerkgebouw.He... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
791

Rijvaardigheidstraining

Ouderen kunnen rijvaardigheid testenVeilig Verkeer Nederland, afdelingen De Wolden en Hoogeveen organiseren op donderdag 19 november a.s. een rijvaardigheidstraining (BROEM) voor 60-plussers.Het doel ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
809

VVAK verliest van koploper

VVAK verliest met 4 - 1. Tegen de ongeslagen koploper Waskemeer was VVAK niet opgewassen. Met veel strijdlust bestreed VVAK de op alle fronten betere tegenstander. Dat lukte in eerste instantie no lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
724

Uitslag hersengymnastiek 14 oktober 2015

Afgelopen woensdagavond werd in het Dorpshuis "de Alke" de 2e ronde van de wintercompetitie hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden.De eerste plaats was dit keer voor het team van de "Wiede Wiek... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
792

VVAK verliest streekderby

In Nieuwlande was SCN met 3 - 0 te sterk voor VVAK. Na een wat betere wedstrijd, vorige week tegen Pesse, was VVAK niet opgewassen tegen het lager op de ranglijst staande SCN. In de eerste helft dru lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
807

Jeu de boule in september

De leden van de jeu de boule vereniging hebben ook in de maand september volop kunnen spelen. Op de maandagavond was Egbert Kats winnaar met 21 punten. Tweede was Evert Rolleman en derde Henk Bosma, lees meer..

Resultaten 1 - 8 van 8

Zoeken (offcanvas)