• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

September 2015

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 8 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
830

VVAK verliest

In Emmen verliest VVAK met 3 - 0. Angelsloo was vanaf het begin de beter spelende ploeg. En zoals zovaak probeerde VVAK met uitvallen resultaat te behalen. Dat lukte niet. Wel slaagde VVAK erin om d lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
919

Jeu de boule toernooi

Net als in het voorjaar heeft jeu de boule vereniging Alke weer een zogenoemd 1 tegen 1 toernooi gehouden voor haar leden. Het toernooi duurde de hele woensdag. Er waren 14 deelnemers. Alle deelne lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
644

Wintercompetitie hersgengymnastiek 2015/2016 weer van start

Woensdagavond 16 september is in het Dorpshuis "de Alke" de competitie hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld weer van start gegaan.Deze avonden worden steeds populairder; er zijn weer nieuwe teams bijg... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
794

VVAK opnieuw gelijk

Net als vorige week speelde VVAK weer gelijk, nu tegen ODV uit Wijnjewoude. ODV liet direct blijken dat ze voor de winst naar Kerkenveld kwamen. VVAK kwam er in de eerste helft vrijwel niet aan te pas... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
759

VVAK speelt gelijk

VVAK speelt met 2 - 2 gelijk. Tegen NWVV in Nieuw-Weerding behaalt VVAK op de valreep een verdiend punt. In de eerste helft was NWVV de beter spelende ploeg. Toch was het VVAK dat op voorsprong kwam v... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1349

Fantasy - nieuw thema Feestweek 2016

Enige weken geleden hebben wij onze feestweek 2015 afgesloten. En ook over deze week is de feestcommissie erg tevreden. De hele week prachtig weer en ook de avonden waren zeker niet koud. Zaterdagmidd... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
695

VVAK begint met nederlaag

VVAK is de competitie 2015/2016 met een ruime nederlaag begonnen. Het werd 4 - 0 voor Be Quick 1887 uit Groningen. Op sportpark 't Zandmeer was VVAK niet bij machte goed tegenspel te bieden. De Be Qui... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
809

Jeu de boule in augustus

In de maand augustus is er volop jeu de boule gespeeld. Naast de wekelijkse wedstrijden op de thuisbanen is er deelgenomen aan wedstrijden bij een buurtvereniging. Verder is er in de feestweek een j lees meer..

Resultaten 1 - 8 van 8

Zoeken (offcanvas)