• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Mei 2015

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 13 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
1080

Jubileumconcert "Soli Deo Gloria"

Jubileumconcert “Soli Deo Gloria” In een bijna volle dorpskerk werd afgelopen vrijdagavond het 75- jarig jubileumconcert gehouden. Om er een extra feestelijk tintje aan te geven waren nog twee ex... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1010

Benefietconcert Nepal zeer succesvol

‘Benefietconcert ten bate van de slachtoffers van de aardbeving in Nepal zeer succesvol! Het benefietconcert dat 20 mei j.l. plaatsvond in de PKN kerk in Alteveer kan in alle toonaarden geslaagd g... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
845

Jeu de boule een tegen een

Het is bijna traditie, de jeu de boule vereniging De Alke organiseert zowel in het voorjaar als in het najaar een zogenoemd een tegen tegen een toernooi voor haar leden. Dat betekent dat er gedurend lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
808

Nieuwe container voor inzamelen kunststof

Bron: www.dewolden.nl Ongeveer 9100 huishoudens in De Wolden ontvangen, zoals het nu lijkt, eind juni een nieuwe container voor het inzamelen van kunststof. De planning is afhankelijk van de leveri... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
811

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
773

Foto's en film helikoptervlucht 2015

Zijn er misschien nog meer mensen die (enkele) foto's willen delen van de helikoptervlucht van gisteren? Het is voor iedereen, lijkt mij, wel leuk om hun woning vanuit de lucht te kunnen zien. Ik... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
711

Geen tuinkeuring tijdens feestweek 2015

In december jl heb ik al namens de feestcommissie enige wijzigingen via deze site bekend gemaakt. Hierbij nog de volgende aanvulling. Geen tuinkeuring! Het aantal deelnemende (verlichte) tuinen is... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
912

Glasvezel De Wolden

Glasvezel De Wolden is een bewonersinitiatief dat glasvezel in de hele gemeente De Wolden wil aanleggen. Het doel is iedereen die dat wil aan te sluiten. Van de huizen en bedrijven in de kernen tot ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
794

Benefietconcert ramp Nepal

Wat is er een verschrikkelijke ramp gebeurd in Nepal. Wij zijn er enorm door geraakt.......! Vandaar dat wij een benefietconcert gaan organiseren om geld in te zamelen. Het concert vindt plaats op... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
683

VVAK wint laatste competitiewedstrijd

In Mussel wint VVAK met 4- 1. Tegen het al gedegradeerde Mussel begon VVAK, zoals de laatste weken wel vaker, erg matig aan de wedstrijd. Mussel kon dan ook de eerste helft afsluiten met een 1 - 0 s lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
917

Piratenfeest 2015

De organisatie is er weer helemaal klaar voor. Op 15 en 16 mei veel spektakel en groot feest in Alteveer/Kerkenveld. Blubbering en helikoptervluchten en natuurlijk hét Piratenfeest van Drenthe. D... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
714

VVAK verliest voor de derde keer

VVAK verliest voor de derde achtereenvolgende keer, nu met 3 - 1 van Angelslo. Te zien was dat VVAK nergens meer om speelde en dat Angelslo nog een paar punten nodig had om genoeg afstand te nemen va... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
974

'Lena' is de nieuwe single van Arjan Venemann

'Lena' is de nieuwe single van Arjan Venemann. Ruim een jaar geleden is de single Geplaatst door zijn goede vriend en collega zanger Johnny Bolk. De single gaat over een vakantieliefde  lees meer..

Resultaten 1 - 13 van 13

Zoeken (offcanvas)