• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

April 2015

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 13 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
865

Jeu de boule in april

In de maand april is er, zoals gebruikelijk, op maandagavond en woensdagmiddag jeu de boule gespeeld. Op drie maandagavond zijn er 9 wedstrijden gespeeld. Met 21 punten werd Arend Zantingh hier e lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
947

Chauffeurs in bloemen

Bron: De Wolder Courant d.d. 22 april 2015 Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de buurtbusvereniging is Diny Visscher-Koert gehuldigd. Zij is 17 jaar chauffeur geweest. Ook heeft zij 13 jaar... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
775

VVAK verliest opnieuw

Tegen Willemsoord verliest VVAK nipt met 3 - 2. VVAK wilde de verloren openingswedstrijd van het seizoen in Willemsoord in de thuiswedstrijd graag rechtzetten. Dat lukte echter niet. In de eerste helf... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
816

VVAK verliest van Wolvega

In Wolvega verliest VVAK nogal ongelukkig met 2 - 1. In een gelijke opgaande wedstrijd slaagden beide ploegen erin om vlak voor de rust een keer te scoren. In de tweede helft leek het erop dat VVAK de... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
957

Drentstaolige karkdienst

Zundag: 3 mei 2015 De dienst begunt umme 10 ure Veurganger: ds. Evert Akkerman uut Hogeveine Thema: Gien woorden maor daoden!! Zo’n beettie alle veertien daag'n is der argens in Drenthe wel... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
794

Rondvlucht in helikopter

Spektakel Hemelvaartweekend Alteveer Beste mensen als er mensen zijn die op 15 mei aanstaande tijdens de Autoblubbering in Alteveer een ticket voor een rondvlucht in een helikopter willen bespreken... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
757

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
753

Team "Onder de Tien" wint competitie hersengymnastiek 2014/2015

Op woensdagavond 8 april werd in het Dorpshuis "de Alke" alweer de laatste avond van de Competitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Het was weer een spannende avond, die gewonnen werd... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
714

VVAK speelt gelijk

Tegen titelkandidaat speelt VVAK gelijk met 2 - 2. VVAK begon goed aan de wedstrijd en binnen vijf minuten stond het 1 - 0. Daarna liet Borger zien dat ze niet voor niets voor de titel spelen. VVAK w... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
700

VVAK verliest van Elim

VVAK verliest met 4 - 1. Elim was, na de nederlaag op paaszaterdag tegen Willemsoord, er op gebrand om nu wel te winnen. VVAK was, ogenschijnlijk, niet in zijn beste doen. Elim was vaardiger en creëer... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
771

VVAK verliest

VVAK verliest van Waskemeer met 1 - 0. In Waskemeer kwam een einde aan de zegereeks van VVAK. In de eerste helft was het al snel duidelijk dat Waskemeer de punten in eigen huis wilde houden. lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
786

Jeu de boule in maart

In maart is er onder wisselende weersomstandigheden jeu de boule gespeeld. Op de maandagavond konden er 15 wedstrijden worden gespeeld en op de woensdagmiddag 12. Op maandagavond was Jan Loovers (fo lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
823

Grootste Paasvuur in Alteveer/Kerkenveld

Op 1e Paasdag zal aan de Burgemeester Jansstraat (ter hoogte van huisnummer 15) rond 20.00 -20.30 uur het grootste Paasvuur van Alteveer en Kerkenveld worden ontstoken. Het paasvuur is te bereiken tu... lees meer..

Resultaten 1 - 13 van 13

Zoeken (offcanvas)