• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Maart 2015

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 15 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
805

Dorpshuis De Alke op RTV Drenthe

KIJKTIP Zondagmiddag 5 april aanstaande komt Dorpshuis De Alke op RTV Drenthe. Het zal vanaf 18.20 uur worden uitgezonden in het programma Strunen. ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
826

Zwerfvuilactie 2015

In Alteveer-Kerkenveld is de jaarlijkse zwerfvuilactie gehouden op vrijdag 27 maart. De actie wordt geïnitieerd door Plaatselijk Belang. Voordat men op pad ging, gaf Roel Bruins, de voorzitter van lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
778

VVAK wint voor de vijfde keer achter elkaar

In Smilde wint VVAK met 3 - 1. Tegen Smilde'94 ging het deze keer wat moeizamer dan in de thuiswedstrijd in Kerkenveld. Toen werd het 10 - 0 voor VVAK en was de wedstrijd, in feite, al na de eers... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
753

VVAK blijft winnen

Thuis tegen De Griffioen wint VVAK met 4 - 2. De ploeg uit Oosterwolde begon goed aan de wedstrijd en drukte het overwicht al na een vijf-tal minuten uit in een doelpunt. Ze slaagden er echter niet in... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
865

Paaseieren zoeken Dorpshuis Alke

Voor kinderen die niet op een van de scholen in onze dorpen zitten kunnen de kleurplaat hieronder downloaden. Klik hier voor de kleurplaat. ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
742

Potgrond Aktie World Servants

In 2016 gaan er weer een aantal mensen ontwikkelingswerk doen in Afrika. Het is nog niet helemaal duidelijk wat voor project het gaat worden, maar zeker is dat er weer een aantal mensen naar Afrika... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1008

Glasvezel in Alteveer-Kerkenveld

Aansluitend aan de jaarvergadering van Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld is door Glasvezel De Wolden een presentatie gegeven over het belang van glasvezel. Glasvezel De Wolden: “Het doel is iede... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
789

VVAK wint alweer

Tegen SVBO uit Barger-Oosterveld wint VVAK met 2 - 0. Op een koud sportpark 't Zandmeer was de wedstrijd in de eerste helft in evenwicht, al zou een SVBO supporter kunnen zeggen dat de meest uitg... lees meer..

Ongecategoriseerd
Rieks Jonkman
11603

Aan onze dorpen gerelateerde sites

Staat uw link er nog niet bij? Laat het ons weten! Alkeloop Facebook Alteveer/Kerkenveld Facebook Oud Alteveer/Kerkenveld Facebook Belevingsbos Kerkenveld Buiten onze dorpen Gemeente De W... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
859

Voortgangsbericht glasvezel De Wolden

Aftrap informatieavonden groot succes! Afgelopen 3 maart hield Glasvezel De Wolden in het voormalig gemeentehuis in Ruinerwold de aftrap van de informatieavonden in de vorm van een speciale thema-a... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
682

Uitslag hersengymnastiek 4 maart 2015

Afgelopen woensdagavond werd in het Dorpshuis "de Alke" de 7e ronde van de wintercompetitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Omdat op 8 april de 8e en tevens laatste ronde zal worden ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
750

VVAK wint weer

In Sleen wint VVAK met 4 - 1. Direct na het begin van de wedstrijd zag het daar niet naar uit. Sleen begon goed aan de wedstrijd en VVAk nogal slap en ongeconcentreerd. Sleen kwam dan ook op voors lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1015

Jaarverslag 2014 Plaatselijk Belang

Plaatselijk Belang Jaarverslag 2014 Met als leidraad een activiteitenlijst die voortgevloeid is uit de dorpsvisie hebben wij als Plaatselijk Belang een productief jaar gehad. Wij hebben ons met de on... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
701

Notulen 2014 Plaatselijk Belang

Algemene Ledenvergadering d.d. 18 februari 2014 in het dorpshuis De Alke te Alteveer/Kerkenveld Agenda: 1. Welkom door voorzitter dhr. R Bruins • Dhr. R. Bruins heet iedereen van harte welkom e... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
763

VVAK wint ruim van Pesse

Tegen het hoger op de ranglijst staande Pesse wint VVAK met 4 - 0. Pesse had meer balbezit, maar wist dat niet om te zetten in doelrijpe kansen. VVAK was met tegenaanvallen wel in staat doelrijpe kans... lees meer..

Resultaten 1 - 15 van 15

Zoeken (offcanvas)