• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Februari 2015

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 9 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
592

Infomarkt/woningchecks brandveiligheid in De Wolden

Brandweer Drenthe start in samenwerking met gemeente De Wolden een actie om de brandveiligheid thuis te vergroten. Deze actie start op zaterdag 7 maart met een informatiemarkt in dorpshuis ‘De Alke’. ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
721

Jeu de boule in februari

Ondanks het feit dat februari een wintermaand is, hebben de leden van de jeu de boule vereniging Alke iedere maandagavond en woensdagmiddag kunnen lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
587

CDA De Wolden opent meldpunt bereikbaarheid mobiele telefoon

Bron: www.cdadewolden.nl Het CDA De Wolden opent een digitaal meldpunt waar inwoners van De Wolden kunnen melden hoe het in de gemeente is gesteld is met de bereikbaarheid van de mobiele telefoon e... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
741

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
630

Uitslag hersengymnastiek 11 februari 2015

Vorige week woensdagavond werd in het Dorpshuis "de Alke" de 6e ronde van de wintercompetitie hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Het was weer zoals vanouds een gezellige en vooral leerz... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
528

VVAK verliest van Hoogeveen

In de eerste wedstrijd na de winterstop heeft VVAK zijn meerdere moeten erkennen in Hoogeveen, uitslag 5 - 2 voor Hoogeveen. VVAK was in het veldspel, zoals zo vaak niet de mindere van Hoogeveen. In h... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
743

Burgernet De Wolden

Inwoners van gemeente De Wolden kunnen zich sinds enkele maanden aanmelden voor Burgernet. Burgernet is een uniek samenwerkingsverband tussen inwoners, gemeenten en de politie. De achterliggende gedac... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
608

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
714

Dorpshuis Alke één van de finalisten

Bron: Hoogeveensche Courant De tien finalisten van de verkiezing 'Dorpshuis van het jaar' in Drenthe zijn bekend. De dorpshuizen die gaan strijden om een plaats bij de laatste vijf zij... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9

Zoeken (offcanvas)