• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Januari 2015

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
758

Jeu de boule in januari

In januari is er op de maandagavond en woensdagmiddag geregeld jeu de boule gespeeld. Als gevolg van het weer is er slechts een woensdagmiddag uitgevallen. Op de maandagavond was Wessel Hoogeveen de lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1170

Oude foto's meester Talma

Ingezonden bericht van Evalien Veltman In het foto album van mijn vader en moeder ben ik oude foto's van Kerkenveld tegen gekomen. Mijn vader, Jurrien Talma, is onderwijzer (meester) geweest o... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
711

Programma inloopavond kerk vrijdag 23 januari a.s.

Programma inloopavond kerk 23 januari 2015 Vanaf 19.00 uur inloop met koffie. Tijdens inloop/koffie ; optreden huisband 19.30 uur; uitleg van de verbouwing. Waarom/hoe, ondersteund met foto... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
759

Uitslag hersengymnastiek 16 januari 2015

In het Dorpshuis "de Alke" werd afgelopen woensdagavond de 5e ronde van de wintercompetitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. De motivatie om te winnen was ook dit keer weer groot en d... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
784

Inloopavond bij de kerk op vrijdag 23 januari

Een lange gekoesterde wens om een gelijkvloerse en brede doorgang te creƫren tussen de kerkzaal en de zalen achter de kerk is in vervulling gegaan. Hierdoor is deze toegang nu ook toegankelijk voor me... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
781

Jeu de boule in december

In de maand december waren de weersomstandigheden dusdanig dat er iedere maandagavond en woensdagmiddag gespeeld kon worden. Op de maandagavond was Henk Zantingh winnaar met 30 punten uit 14 wedstri lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
839

VVAK nieuwjaarsloop

Aan de nieuwjaarsloop van VVAK deden dit jaar 62 deelnemers mee. Onder goede weersomstandigheden werden door de jeugd 1 ronde van 1,7 km en door de ouderen 3 ronden afgelegd. Er waren 22 jeugdigen d lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)