• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

December 2014

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 8 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
998

Feestweek 2015

De feestcommissie is, uiteraard, volop bezig met de voorbereidingen van onze komende feestweek in 2015. Zo zijn er voor een aantal onderdelen min of meer ingrijpende regelwijzigingen vastgesteld. Voo... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
889

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
835

Uitslag hersengymnastiek 10 december 2014

Afgelopen woensdagavond werd in het Dorpshuis "de Alke" de 4e ronde van de wintercompetitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Het was weer een gezellige en ontspannende avond die gewon... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
881

VVAK gelijk met 0 - 0

In de laatste wedstrijd voor de winterstop speelde VVAK gelijk tegen Wolvega. Beide ploegen slaagden er niet in om te scoren. Het hoger op de ranglijst staande Wolvega begon goed aan de wedstrijd, maa... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1030

Beukenhaagjes langs de Oosterweg

J.l. zaterdagmorgen heeft wethouder Jan ten Kate i.s.m. Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld en de bewoners van de Oosterweg de eerste meter van de nieuwe beukenhaagjes geplant, die voor de oude b lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
762

VVAK verliest van Angelslo

In Emmen werd met 5 - 3 verloren van Angelso. Tot 3 - 3 was VVAK steeds in staat om een achterstand van 1 doelpunt weg te werken. Toen echter Angelso met 10 man verder moest, kon VVAK het niet meer bo... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
884

Jeu de boule in november

In de maand november zijn er door de leden van de jeu de boule vereniging Alke ruim 250 wedstrijden gespeeld verdeeld over de maandagavonden en de woensdagmiddagen. Op maandagavond was Wessel Hooge lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1040

Help VVAK aan de overwinning!

Ingezonden bericht Door het meedoen met een prijsvraag van NUON (energiebedrijf), is VVAK doorgedrongen tot de finale. Leuk, maar de echte prijzen gaan nu verdeeld worden. Er zijn nog 50 clubs in d... lees meer..

Resultaten 1 - 8 van 8

Zoeken (offcanvas)