• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Juli 2014

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 6 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
850

Stem op uw thema voor de feestweek van 2015!

De feestcommissie heeft de thema's voor 2015 bekend gemaakt waarop weer kan worden gestemd. Hiernaast kunt u uw voorkeur aangeven. U kunt kiezen uit Eurovisiesongfestival, Kleuren, Goed Fout (Goet Fo... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
855

Jeu de boule in juli

In de maand juli is er door de leden van de jeu de boule vereniging volop geprofiteerd van het mooie weer. In de onderlinge competitie op de maandagavond is Hendrikjan Bruin Slot eerste geworden lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
913

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
850

Feest op 19 juli in en rond het Dorpshuis Alke

Ingezonden bericht Voor de kinderen zijn er gratis springkussens, de Ranja koe, zelf hun bekertje ranja melken. Een kunstenaar die samen met de kinderen de mooiste dingen maakt met verf, (spray-pa... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
806

Opgave deelname feestweek activiteiten gestart

Tot en met 28 juli a.s. kunt u zich opgeven voor deelname aan één of meerdere activiteiten. Vanaf dit jaar kan het alleen nog maar online, de bekende opgave briefjes achterin het program... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
824

Jeu de boule in juni

In juni werd er weer geregeld jeu de boule gespeeld. Op de maandagavond was Hendrikjan Bruin Slot de beste. Hij behaalde uit 12 wedstrijden 33 punten. Dat betekent dat hij slechts 1 partij heeft ve lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6

Zoeken (offcanvas)