• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Mei 2014

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 11 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
924

Jeu de boule in mei

De leden van de jeu de boule vereniging Alke hebben in mei voor het eerst een aantal dagen niet kunnen spelen door de overvloedige regenval. In de maandagavond competitie zijn er daardoor maar acht lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
921

Grote Rommelmarkt in en bij de dorpskerk in Alteveer

Op zaterdag 14 juni wordt in en om de dorpskerk van Alteveer een grote rommelmarkt gehouden, georganiseerd door de Activiteitencommissie van de Protestantse Gemeente Alteveer/Kerkenveld. Destijds w... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
965

Jeu de boule toernooi

, Jeu de boule vereniging Alke heeft een zogenoemd EEN tegen EEN toernooi gehouden. 14 leden hebben een hele dag gespeeld om uit te maken wie zich EEN tegen EEN kampioen van de vereniging mag noemen. lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1210

Aardbeienbedrijf gestart in Alteveer

Ingezonden bericht Wij zijn pas in Alteveer gestart met een aardbeienonderneming. Ons bedrijf heet "Van der Vinne Zachtfruit" en zijn gevestigd aan de Hendrikus Zomerweg 7 in Alteveer . We wil... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
2398

Eierautomaat in Kerkenveld

Ingezonden bericht Het idee is eigenlijk ontstaan omdat we eigenlijk maar weinig mensen aan huis kregen die eieren bij ons kochten. Waarschijnlijk niet wetende dat dat ook bij ons kon. En dat veel ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
908

Grote rommelmarkt t.g.v. kankerbestrijding

Ingezonden bericht Waarschijnlijk heeft iedereen in zijn directe omgeving wel te maken (gehad) met de vreselijke ziekte kanker. Zo ook onze familie. In de strijd tegen kanker is er veel geld nodig.... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
888

VVAK kampioen (film)

Met dank aan Myranda ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
874

VVAK kampioen

VVAK wint met 5 - 1 van NWVV uit Nieuw Weerdinge en is daarmee kampioen van de vijfde klasse D. Er waren veel aanhangers van VVAK naar Nieuw Weerdinge gekomen om deze voor VVAK belangrijke wedstrijd b... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
867

Autoblubbering en Piratenfeest 2014

Ingezonden bericht Hallo beste mensen, Het Hemelvaartsweekend is helemaal rond de laatste obstakels zijn genomen en de machine draait weer op volle toeren. Vrijdag 30 mei trappen we af met d... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1034

Oktoberfest 2014

Zaterdag 11 oktober 2014 is in Alteveer het grootste Oktoberfest van Noord/Oost Nederland. Op het feestterrein aan de Jan Haarstraat wordt voor deze avond een mega grote Duitse feesttent geplaatst co... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
724

VVAK wint spectaculaire wedstrijd met 4 - 3

Onder grote publieke belangstelling speelde VVAK de meest spannende wedstrijd van deze competitie. Bij winst en verlies van de koploper, NKVV, zou VVAK al kampioen zijn. Het liep anders. Toen VVAK met... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11

Zoeken (offcanvas)