• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Maart 2014

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 9 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
860

Skatebaan / Pannakooi Jacob Katsstraat

Ingezonden bericht Bericht van de vergadering betreffende skatebaan/pannakooi veldje Jacob Katsstraat op 16 maart j.l in de Alke. Aanwezig: Pl. Belang - fam. Boer - Welzijn de Wolden - Wijkagent - G... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
839

Bericht voor hondenbezitters

In Kerkenveld hangt bovenstaand geschrift aan een aantal bomen. Voor hondenbezitters wetenswaardige informatie. Hieronder een samenvatting van die informatie. Loslopende honden risico voor boer lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1072

VVAK wint met 5 - 0

In Nieuw Balinge won VVAK ruim, 5 - 0, van de plaatselijke voetbalclub. VVAK wist met enkele goede aanvallen voor de rust al drie keer te scoren en in feite was daarmee de wedstrijd al gespeeld. Toch ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
835

VVAK verliest

VVAK verliest voor het eerst dit seizoen. In de thuiswedstrijd trok Sportclub Zweeloo aan het langste eind. Kort voor het einde van de wedstrijd slaagden de gasten er in een fout van de VVAK verdedigi... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
865

Zwerfvuil actie

Op vrijdagmiddag 14 maart heeft Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld haar jaarlijkse zwerfvuil actie gehouden. De organisatie had 14 groepen samengesteld die langs alle straten in het dorp het zwer... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
797

VVAK wint met 3 - 0

In Ter Apel, op kunstgras, wint VVAK met 3 - 0 van de zaterdagafdeling van Ter Apel '86. Na een halfuur was de eindstand al bereikt. De thuisploeg was niet bij machte het VVAK echt lastig te make... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
985

Arjan Venemann brengt nieuwe single uit

Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld brengt binnenkort een nieuwe CD single uit. Na het succes van de hit: ‘Laat me 3000 jaren verliefd zijn’ komt er een passend vervolg. Het betreft wederom een vrol... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
995

Realisatie voetpad Oosterweg

Het Plaatselijk Belang Alteveer/Kerkenveld is er in geslaagd, om het in de dorpsvisie van 2011 door de bevolking gewenste verlenging van het voetpad langs de Oosterweg te realiseren. Dit alles in sam... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
760

Resultaten 1 - 9 van 9

Zoeken (offcanvas)