• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Februari 2014

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 10 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1071

Plaatselijk Belang: wie zijn wij en wat doen wij?

Beste inwoners van Alteveer-Kerkenveld Via de site van ons tweelingdorp willen wij als bestuur van Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld wat meer bekendheid proberen te geven over hetgeen wie wij zi... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
883

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
735

Uitslag hersengymnastiek 12 februari 2014

Op woensdagavond 12 februari werd in het Dorpshuis "de Alke" de zesde ronde van de competitie hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. De vragen waren dit keer vrij lastig maar wel gevarieer... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
849

VVAK blijft koploper

In Dalerpeel won VVAK met 3 - 1 van NKVV. VVAK had veel moeite om, tegen het op de derde plaats staande NKVV, goed en overtuigend te spelen. De thuisploeg hanteerde veelal de lange bal om zo de verded... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
871

Sound van de Wolden

Ingezonden bericht Wij zijn bezig om de talentenjacht Sound van de Wolden te organiseren in gemeente De Wolden. Na oproepen via Facebook en bekende websites uit de regio hebben we de eerste aanmeld... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
738

Feestcommissie is op zoek naar oude ambachten

Oproep! Onze komende feestweek zal zich afspelen onder het thema “Boerenlandleven”. De feestcommissie zou het bijzonder leuk vinden als er zoveel mogelijk activiteiten te zien zijn die m... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1071

Jeu de boule club De Alke

In het najaar van 2013 is de jeu de boule baan bij dorpshuis De Alke in gebruik genomen. Sinds kort hebben de spelers zich verenigd in jeu de boule club De Alke. Er wordt op maandavond en woensdagmi lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
764

Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang

Plaatselijk belang Alteveer-Kerkenveld ALGEMENE LEDENVERGADERING 18 FEBRUARI 2014 20.00 uur in De Alke De zaal is om 19.30 uur open Het volledige jaarverslag kunt u vooraf inzien of is hier te lez... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
813

Jaarverslag 2013 Plaatselijk Belang

Plaatselijk Belang Jaarverslag 2013 Met als leidraad een activiteitenlijst die voortgevloeid is uit de dorpsvisie hebben wij als plaatselijk belang een productief jaar gehad. Wij hebben ons met de on... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
731

VVAK wint weer

Op sportcomplex 't Zandmeer won VVAK met 6 - 0. De club uit Klazienaveen-noord, VEV, was niet in staat goed tegenspel te bieden. In de uitwedstrijd, in september 2013, was VVAK er niet geslaagd t... lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10

Zoeken (offcanvas)