• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

December 2013

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 11 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
886

VVAK vijfde in zaalvoetbal

Als onderbreking of afwisseling wordt er in de winterstop zaalvoetbal gespeeld. VVAK heeft deelgenomen aan het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Daaraan doen 100 ploegen mee die in 20 hallen de voor... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1071

Oproep: foto gezocht van Rieks Zomer

Ingezonden bericht. L.S., Voor een geschiedenismethode voor het basisonderwijs ben ik op zoek naar een portretfoto van dhr. Rieks Zomer, een bekend verzetsstrijder uit Alteveer. Op uw website trof... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
932

Geslaagde Kerstwandeling in Alteveer

Ingezonden bericht. Het was zondagmiddag/avond een drukte van belang in Alteveer. Er was een bijzonder fraaie route door het dorp voor de kerstwandeling uitgezet. Het startpunt was bij dorpshuis "d... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
942

Verlenging voetpad

Voor alle inwoners van Alteveer-Kerkenveld. De verlenging van het voetpad langs de Oosterweg is voltooid. Een deel van het bestuur van Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld en vrijwilligers hebbe lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
801

Uitslag hersengymnastiek 11 december 2013

Op woensdagavond 11 december werd in het Dorpshuis "de Alke" de 4e ronde van de competitie hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Het was weer een ontspannende avond met dit keer zeer geva... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
859

VVAK opnieuw gelijk

Net als tegen Hoogeveen speelde VVAK met 2 - 2 gelijk tegen NWVV. Dat was tegen de verwachting in, tegen de op een vierde plaats staande Nieuw-Weerdingers zou VVAK moeten winnen om dicht bij Hoogeveen... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
996

Geslaagd!

Zaterdag jl. zijn Lisanne van Tuyll en Mardoe Jonkman geslaagd voor assistent leider 2 voor de gym. Het was tot het eind spannend, vanaf nu zijn ze helpende. lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
856

Oproep: informatie over de ondergrondse in De Krim

Ingezonden mail d.d. 7 december 2013 Een neef in Engeland is zeer geĆÆnteresseerd in de ondergrondse van De Krim ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Mijn schoonvader, Hendrik Petter, woonde toen i... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
792

VVAK gelijk tegen Hoogeveen.

VVAK tegen Hoogeveen eindigde in een 2 - 2 gelijkspel. In een enerverende wedstrijd kreeg VVAK in de eerste helft de betere kansen, maar slaagde er niet in om op voorsprong te komen. Ruststand 1 - 1. ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
653

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
805

VVAK wint opnieuw

Op sportpark 't Zandmeer wint VVAK met 5 - 0 van SETA uit Musselkanaal. De uitslag is een magere afspiegeling van het aantal kansen dat gecreƫerd werd. De ruststand was 3 - 0 en in feite was toen... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11

Zoeken (offcanvas)