• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Oktober 2013

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 9 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
791

Bijbelquiz in de Alke

Woensdagavond 29 oktober werd de jaarlijkse bijbelquiz-avond gehouden in "de Alke” in Alteveer/Kerkenveld. Er hadden zich twaalf stratenteams en één jeugdteam aangemeld en ook deden een aantal indi... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
917

Oktoberfest in 2014!

Oktoberfest 2014 is een feit. Op 11 oktober 2014 zal op het feestterrein in Alteveer een groot Oktoberfest gehouden worden. In samenwerking met Heinz Hartmann Zelte , een Duits tentenbedrijf uit H... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
726

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
759

VVAK wint van Sportclub Zweeloo

In Zweeloo wint VVAK met 4 - 2. In de eerste 20 minuten van de wedstrijd was VVAK heer en meester op het veld. Van de vele kansen werden er 2 verzilverd, waarna VVAK slordiger ging spelen, met als gev... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
720

Uitslag hersengymnastiek 9 oktober 2013

Op woensdagavond 9 oktober werd in het Dorpshuis "De Alke" de 2e ronde van de jaarlijkse competitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. De motivatie om te winnen was ook dit keer weer e... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
712

VVAK speelt gelijk

Voor de tweede keer in vijf wedstrijden speelt VVAK gelijk, uitslag 1 - 1. Tegen Ter Apel'96 slaagde VVAK er niet in om de verwachtingen te honoreren. In het begin van de wedstrijd was VVAK wat b... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
697

Woninginbraken De Wolden

Ingezonden bericht: Politie | Noord-Nederland | B.E. Zuid-West Drenthe De laatste tijd kampen we weer met veel woninginbraken. Wij (de politie) proberen op zoveel mogelijk manieren mensen bewust t... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
777

Bijbelquiz in de Alke

NBG-Bijbelquiz in Alteveer/Kerkenveld Op dinsdag 29 oktober wordt in de Alke de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) gespeeld. Presentatoren van de NBG-Bijbelquiz zijn: ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
668

VVAK wint van koploper

VVAK heeft de ongeslagen koploper NKVV uit Dalerpeel met 3 - 0 verslagen. Van het begin af aan liet VVAK zien dat het beter was dan NKVV. Dat resulteerde in een 3 - 0 ruststand. De supporters die ook... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9

Zoeken (offcanvas)