• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Juni 2013

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
813

Start bouw woningen in Kerkenveld-Noord

Bron: de Wolder Courant Wethouder Jan ten Kate plaatste op woensdag 19 juni het laatste betonelement voor de bouw van twee drie-ondereenkapwoningen in Kerkenveld-Noord. Rottinghuis' Aannemi... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
814

Dubbel feest op de "Bosranch" in Kerkenveld

Bron: de Wolder Courant Foto: website De Bosrand Kerkenveld Elk jaar houdt de school in Kerkenveld een feestelijke ouderavond. Dit jaar was voor een pleinfeest gekozen. De Bosrand veranderde... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
819

VVAK in de vijfde klasse

De KNVB heeft de indeling voor het seizoen 2013/2014 bekend gemaakt. VVAK is, na degradatie uit de vierde klasse, ingedeeld in de vijfde klasse D. In die klasse komt VVAK veel bekende clubs uit de buu... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
792

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
967

Bosje achter de speeltuin in Kerkenveld

Beste inwoners van Kerkenveld, Als bestuur van het Plaatselijk Belang van Alteveer-Kerkenveld krijgen we zo nu en dan opmerkingen en vragen over het bosje achter de speeltuin in Kerkenveld. De mens... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
804

Nieuwe single voor Arjan Venemann

Zanger Arjan Venemann brengt op 6 juni zijn nieuwe CD single uit. Het nummer heet ‘Blijf je dan bij me’ is verkrijgbaar via digitale download portals. Het is totaal anders dan wat je van me gewend b... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
856

VVAK degradeert

In de tweede nacompetitie wedstrijd in Groningen tegen GVAV-Rapiditas heeft VVAK met 4 - 2 verloren. VVAK moest met 3 doelpunten verschil winnen om zich te handhaven in de vierde klasse. Dat lukte dus... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)