• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

April 2013

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 6 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
785

VVAK verliest opnieuw

Tegen de vv Groningen is VVAK er niet in geslaagd om te winnen, voor de derde achtereenvolgende keer werd verloren, nu met 2 - 1. Er kon, overigens, wel meer tegenstand geboden worden dan in de vorige... lees meer..

Ongecategoriseerd
Rieks Jonkman
2143

Foto's en films

  Foto’s (druk op F11 voor volledig scherm)   Films   <http://www.alteveerkerkenveld.nl/e107_plugins/ytm_gallery/ytm.php/e107_plugins/content/conte lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
836

VVAK verliest kansloos

In Oostwold (Groningen) speelde VVAK een kansloze wedstrijd tegen VVS. VVAK verloor met 5 - 0. Door deze nederlaag staat VVAK nu samen met GRC Groningen op een zogenoemde promotie/degradatie plaats, n... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
818

VVAK verliest derby tegen Pesse

Na winst in de beide voorgaande wedstrijden wist VVAK dat tegen streekgenoot Pesse niet voort te zetten. Er werd met 2 - 1 verloren. Door veel inzet wist VVAK Pesse wel een gedeelte van de wedstrijd v... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
924

Gastenboek tijdelijk buiten gebruik

Momenteel wordt het gastenboek dagelijks met spamberichten bestookt. Om deze reden hebben wij het gastenboek tijdelijk even offline gezet. Mochten er berichten zijn welke kenbaar gemaakt moeten word... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
809

Autoblubbering en Piratenfeest 2013

Ingezonden mededeling Vrijdag 10 mei is het dan zo ver, dan is er weer de autoblubbering. Dit jaar zal stuntteam Daring Dantes de pauzes opvullen met autostunts. Veel spektakel zal er te zien zij... lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6

Zoeken (offcanvas)