• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Maart 2013

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 12 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
824

VVAK wint eindelijk weer

VVAK wint met 4 - 1 van GRC Groningen. Het is bijna 4 maanden geleden dat VVAK een wedstrijd wist te winnen. Tegen GRC ging VVAK voortvarend van start want na 5 minuten was het al 1 - 0 en ging vervol... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
844

Paaseieren zoeken

Zaterdag a.s. is er weer paaseieren zoeken. Het begint om ca. 13.00 uur!. Het geheel vindt plaats in Dorpshuis De Alke. ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
803

Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
886

Jubilarissen bij "Soli Deo Gloria"

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van het plaatselijk koor "Soli Deo Gloria" werden 3 leden in het zonnetje gezet wegens 40 jaar lidmaatschap van het koor. Het waren : Els Loovers; Janny Padding... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
880

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
778

VVAK speelt gelijk

VVAK is er niet in geslaagd van sportclub Zweeloo te winnen, er werd met 3 - 3 gelijk gespeeld. Over de gehele wedstrijd genomen was VVAK wel beter in het veldspel, alleen om te winnen moet er in iede... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
883

Sleutel gevonden

Wij hebben van de week een sleutel gevonden op de hoek van het Hazenpad en Jan Leijssenaarstraat. Aan de sleutel zit een sleutelhanger met een kokertje en een sleutelhanger met gezichtje. Hebben... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1062

Onderlinge wedstrijden gymnastiekvereniging T.D.G.

Vrijdagavond 8 maart was het weer een spannende avond voor de leden van de gymnastiekvereniging T.D.G. van Alteveer/Kerkenveld. Er waren weer onderlinge wedstrijden. Hier volgen de uitslagen. me... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
644

Teams "Alteveer" en "De Klaverjasgroep" winnen competitie hersengymnastiek 2012/2013

Op woensdagavond 6 maart werd in het Dorpshuis "de Alke" de laatste ronde van de competitie hersengymnastiek 2012/2013 gehouden. Het was een zeer spannende avond waar gestreden werd om de eer en de w... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
774

Matteüspassie in dorpskerk Alteveer

Bron: "Kerkklanken" Binnen de Protestantse Gemeente Alteveer/Kerkenveld heeft een projectkoor de afgelopen winter de Matteüs-passie ingestudeerd. Dit is een Nederlandstalige versie van het Matteüs-... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
781

Speciaal uitgerust voertuig in de Wolden

Bron: de Telegraaf Speciaal uitgerust voertuig in De Wolden voor 360 graden foto's (07-03-2013). De komende weken gaat het bedrijf Cyclomedia uit Waardenburg in onze gemeente weer 360 grade... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
800

VVAK verliest weer

In Veendam, aan de langeleegte, verliest VVAK met 2 - 0 van Veendam 1894. In een wedstrijd waarin VVAK, voor wat betreft het veldspel, niet de mindere was van de thuisclub, wist VVAK niet te scoren. V... lees meer..

Resultaten 1 - 12 van 12

Zoeken (offcanvas)