• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Februari 2013

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 6 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
870

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
973

Toneelavond in Dorpshuis De Alke

Door omstandigheden zal de plaatselijke toneelvereniging O.B.K. dit voorjaar geen toneeluitvoering houden. Er is in overleg met O.B.K. een andere toneelvereniging geregeld. Vereniging "Plat op Pad" ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
764

Uitslag hersengymnastiek 13 februari 2013

Op woensdag 13 februari was er in dorpshuis de Alke weer de maandelijkse hersengymavond. Deze avond moest er behoorlijk worden nagedacht over de antwoorden, want de vragen waren best pittig! Als wi... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
766

Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang

Op dinsdag 26 februari a.s. wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van het Plaatselijk Belang gehouden in dorpshuis de Alke. Aanvang: 20:00 uur; zaal open: 19:30 uur Na de pauze zal er in... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
825

Nieuwe singel Arjan Venemann is uit

Zanger Arjan Venemann heeft onlangs een nieuwe CD single uitgebracht. Na het succes van de hit 'Hallo Hallo' komt er een passend vervolg. Het betreft wederom een vrolijke meezing lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
749

VVAK verliest van koploper

In de eerste wedstrijd na de winterstop verliest VVAK met 3 - 2 van Angelslo. In een wedstrijd, waarin VVAK met veel inzet ook veel kansen wist te scheppen, moesten de VVAK-ers de winst aan Angelso l... lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6

Zoeken (offcanvas)