• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Oktober 2012

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 12 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
902

Jeugddienst zondag 4 november 2012

Jeugddienst Zondag 4 november is er weer een jeugddienst. Het thema is BLIJ. Deze dienst zal anders dan anders worden. We hebben voor deze die lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
889

VVAK wint weer

In Groningen boekte VVAK haar tweede achtereenvolgende overwinning. Nu werd GRC met 3 - 1 verslagen. Op het kunstgras bleek VVAK, vooral in de eerste helft goed uit de voeten te kunnen. De ruststand ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
925

Uitnodiging Sinterklaasfeest

Hallo jongens en meisjes Ook dit jaar viert Sinterklaas weer zijn verjaardag in Dorpshuis De Alke. Vrijdagavond 23 november voor kinderen groep 5 tot en met 8 (zaal open 18.45uur aanvang 19.0 lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
869

VVAK boekt tweede overwinning

Tegen het een plaats hoger op de ranglijst staande Zweeloo boekte VVAK een belangrijke overwinning. VVAK scoorde drie keer tegen Zweeloo een keer. Het is pas de tweede overwinning in zeven wedstrijden... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1035

Bereikbaarheid mobiel bellen en mobiel internet

Bij het bestuur van plaatselijk belang Alteveer-Kerkenveld komen met regelmaat vragen over de bereikbaarheid van de mobiele telefoon. We hebben deze klachten al meer dan eens doorgespeeld naar gemeent... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
906

VVAK niet opgewassen tegen Smilde'94

Op sportpark 't Zandmeer heeft VVAK opnieuw verloren, nu met 3 - 1 tegen Smilde'94. Ook nu bleek dat VVAK het niveau, dat wordt gevraagd in de vierde klasse, niet een volledige wedstrijd kan... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
867

Uitslag hersengymnastiek 10 oktober 2012

Op woensdag 10 oktober is in het Dorpshuis "De Alke" de competitie Hersengym Alteveer/kerkenveld weer van start gegaan. Het was weer een gezellige en leerzame avond met zeer gevarieerde vragen. D... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
924

Startzondag 23 september 2012

Startzondag 23 september 2012 We begonnen rond 11.00 uur met een huisgemaakt taartenbuffet! Wat is het leuk om te zien dat iedereen zo z'n best doet iets lekkers te maken en mee te nemen. ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
775

Arjan Venemann componeert liedje voor Eurovisiesongfestival

Bron: Meppeler Courant Zanger en producer Arjan Venemann uit Kerkenveld heeft samen met Erik Dikeb een liedje gecomponeerd dat strijdt om een plekje bij de voorselectie van het Eurovisiesongfestiva... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
855

Bijbelquiz in de Alke

NBG-Bijbelquiz in Alteveer Op dinsdag 30 oktober wordt in het dorpshuis ‘Alke’ in Alteveer de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) gespeeld. De quiz wordt gehouden in he... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
733

Sponsoren gezocht jublieumconcert Harmony Singers

Klik hier voor de diverse mogelijkheden. Meer informatie zie website www.harmonysingers.nl of informeer bij Barbara de Vries, Hazenpad 8. lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
728

Resultaten 1 - 12 van 12

Zoeken (offcanvas)