• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Mei 2012

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 9 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
981

Feest bij peuterspeelzaal Pinkelotje

Afgelopen woensdag was het feest bij peuterspeelzaal Pinkelotje in Kerkenveld. Juf Gabriƫlle en juf Conny vierden hun verjaardagen samen op deze dag, reden genoeg dus om de verkleedkleren aan te t lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
897

Opknapbeurt feestterrein

Een van de actiepunten die voortkomen uit de Dorpsvisie welke vorig jaar door de klankbordgroep van het Plaatselijk Belang is geschreven is het opwaarderen van het Feestterrein. In de winte lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
821

Het Benefietconcert ten gunste van World Servants een groot succes

Meer dan 200 bezoekers kwamen naar De Alke om van het zeer gevarieerde programma voor alle leeftijden te genieten. De belangeloze optredens van achtereenvolgens, Keukenorkest de Speelse Keuken, po lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
799

Tribune VVAK voorzien van stoeltjes

Enige tijd geleden zijn op initiatief van Ap Groen mensen benaderd om als sponsor te dienen voor een of meer stoeltjes voor de tribune. Het is hem gelukt om sponsors te vinden voor 80 stoeltjes. D lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
770

VVAK verliest laatste wedstrijd

Tegen Angelso uit Emmen heeft VVAK de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2011/2012 verloren, uitslag 2 - 0. VVAK blijft op de negende plaats van de ranglijst staan. Doordat zowel Zweeloo lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
696

VVAK behaalt belangrijke overwinning

In Coevorden tegen het op de tweede plaats staande CSVC behaalde VVAK een zwaarbevochten en o, zo belangrijke overwinning. Na een 1 - 0 voorsprong bij de rust verzuimde CSVC direct daarna meerdere doe... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
744

Hardloopclinics voor de Alkeloop

De organisatie van de Alkeloop houdt dit jaar opnieuw vier hardloopclinics. De clinics vinden plaats op 4 juni, 11 juni, 18 juni en 25 juni. De eerste clinic voor beginners en gevorderden start op ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
713

Voormalige bibliotheekruimte In Dorpshuis Alke te huur

Het betreft een ruimte van 105 m2 met een eigen ingang en toiletgroep, tevens is er een ruime parkeergelegenheid, de ruimte is per direct beschikbaar. Voor nadere informatie: de beheerder Roelof Dekk... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
719

Resultaten 1 - 9 van 9

Zoeken (offcanvas)