• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

April 2012

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 12 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
731

VVAK lijdt gevoelige nederlaag

VVAK verliest met ruime cijfers, 4 - 0. In de streekderby tegen Pesse was de verwachting dat VVAK enigszins tegenspel kon bieden en wellicht een of meerdere punten kon behalen. Die verwachting kwam in... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
792

VVAK gelijk tegen De Vogels

In een doelpuntrijke wedstrijd speelde VVAK met 4 - 4 gelijk tegen De Vogels uit Groningen. Tegen een concurrent voor wat betreft de onderste helft van de ranglijst slaagde VVAK er niet in om te win lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
755

Benefietconcert in de Alke t.b.v. World Servants

Zaterdagavond 12 mei wordt er een benefietconcert georganiseerd in de Alke. De opbrengst (entreegelden) van deze avond komt geheel ten goede aan World Servants. World Servants is een christelijke o... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
750

VVAK verliest van koploper

In Groningen verliest VVAK van Groen-Geel met 3 - 2. De koploper van de vierde klasse slaagde er niet in om het verschil in kwaliteit met ruime cijfers tot uiting te brengen. Tot het laatste fluitsign... lees meer..

Ongecategoriseerd
Rieks Jonkman
660

Onderwijs, cultuur en religie

Christelijke basisschool De Wegwijzer Alteveer OBS De Bosrand Kerkenveld Dorpshuis De Alke Bestelbieb De Gereformeerde Kerk "Alteveer-Kerkenveld" De Hervormde Gemeente "Kerkenveld-Alteveer" Al... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
807

VVAK verliest ruim

In de thuiswedstrijd tegen het hoger geplaatste Sleen verliest VVAK met 5 - 0. In de wedstrijd in Sleen speelde VVAK nog gelijk. Nu was Sleen meer dan een klasse beter. Ondanks de nederlaag blijft lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
831

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
807

Roy Pouw beëindigt actieve motorsportcarrière

Bron: De Groene Post d.d. 4 april 2012 De negentienjarige Roy Pouw zet na 9 seizoenen motorsport een punt achter zijn geliefde motorsportcarrière. Hij startte als klein jochie op de minibikes en de... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
680

Alteveer/Kerkenveld 3e prijs in jaarlijkse dorpenfinale hersengymnastiek

Bron: De Groene Post d.d. 4 april 2012 Na weer een gezellig seizoen hersengymnastiek, vond afgelopen maandagavond de jaarlijkse dorpenfinale plaats in het dorpshuis De Snikke in Fort. Dit jaar gin... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
793

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1254

Het begint ergens op te lijken!!!

Donderdag 22 maart was het dan eindelijk zover, de schep ging letterlijk in de grond bij peuterspeelzaal Pinkelotje. De oude tegels werden met man en macht gerooid en waren er na een goed uur buffel lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
803

VVAK heeft het moeilijk en verliest weer

In de uitwedstrijd tegen Veenhuizen verliest VVAK met 2 - 0 tegen de voorlaatste van de ranglijst. VVAK slaagt er de laatste weken niet in om met een zodanige overtuiging te spelen, waardoor er aanspr... lees meer..

Resultaten 1 - 12 van 12

Zoeken (offcanvas)