• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Maart 2012

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 6 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
817

VVAK speelt gelijk

Op sportpark 't Zandmeer slaagde VVAK er niet in te winnen van Mamio uit Groningen. Na een 1 - 0 ruststand scoorde Mamio vrijwel gelijk na de pauze de gelijkmaker. Daarna waren er voor beide part... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1034

Pinkelotje op de schop!!!

Na jarenlange strijd door verschillende oudercommissies is het dan eindelijk zover: Peuterspeelzaal Pinkelotje krijgt een nieuwe buitenspeelplaats!!! Waar stichting Speelwerk en gemeente lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
881

VVAK verliest weer

Na de vorige week tegen Be Quick 1887 verloren wedstrijd met 2 - 1, werd er nu verloren tegen NWVV en wel met 4 - 2. Tegen het lager op de ranglijst staande NWVV, kon VVAK wederom geen aanspraak mak... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
845

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
750

Team "Alteveer" wint competitie hersengymnastiek 2011/2012

Foto André Weima (Hoogeveensche Courant) Op woensdagavond 7 maart werd in het dorpshuis "De Alke" de laatste ronde van de competitie hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Het was weer lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
731

VVAK gelijk tegen rode lantaarndrager

In Groningen behaalde VVAK een moeizaam gelijkspel tegen Helpman, dat laatste staat op de ranglijst. Na een 1 - 0 achterstand slaagde VVAK er nog in om gelijk te komen, 1 - 1. Dit werd ook de eindst... lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6

Zoeken (offcanvas)