• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Januari 2012

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
799

VVAK verliest van Zweeloo

Op een goed bespeelbaar veld verliest VVAK in de slotfase van de wedstrijd met 2 - 0 van Zweeloo. VVAK speelde lange tijd met 10 man, vanwege het wegsturen van de doelman. Door deze nederlaag zakt VVA... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
882

Notulen 2011 Plaatselijk Belang

Algemene Ledenvergadering d.d. 17 februari 2011 in het dorpshuis De Alke te Alteveer/Kerkenveld Opening Voorzitter R. Bruins heet iedereen van harte welkom. Met name R. Feyen als coördinator Ope... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
888

Jaarverslag 2011 Plaatselijk Belang

Aan het eind van het jaar 2011 had de vereniging 478 leden. Dat betekent dat per saldo het aantal leden gelijk is gebleven. De vacature die was ontstaan door het afscheid van Jan Huisjes is vanaf het... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
811

Uitslag hersengymnastiek 11 januari 2012

De vierde ronde van de wintercompetitie Hersengym Alteveer/Kerkenveld werd afgelopen woensdagavond gehouden in het Dorpshuis "de Alke". De vragen waren dit keer zeer gevarieerd wat natuurlijk een ext... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
792

Ledenvergadering Plaatselijk Belang

Alteveer-Kerkenveld, de ledenvergadering van het Plaatselijk Belang wordt dit jaar in combinatie gehouden met een informatie-avond over het in aanbouw zijnde zorgcentrum De Berkenhof. Momenteel wordt ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1272

Aantal inwoners Alteveer-Kerkenveld

Het afgelopen jaar is het aantal inwoners van Alteveer-Kerkenveld toegenomen tot 1686. Dat is een toename van 7 inwoners. In het gebied Alteveer is de toename 2 (totaal nu 852) en in het gebied Kerken... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
840

VVAK snertloop

Op zaterdag 7 januari hield VVAK haar traditionele snertloop. Onder goede weersomstandigheden konden de meeste lopers een betere tijd realiseren dan in voorgaande jaren. Bij de jeugd was het Mike Sl lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)