• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

December 2011

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 13 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
829

Digitale afvalkalender 2012

Hij is er weer de digitale afvalkalender. Op de servicepagina onder "afvalinzameling" kunt u deze ook vinden. Klik hier voor de afvalkalender 2012 ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
800

Opbrengst Serious Request Alteveer 2011

Wegens groot succes van voorgaande jaren hebben Jordie Kikkert en Edwin Vossebelt zich dit jaar weer ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen en daarmee de actie te steunen van 3FM Serious Reques... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
1128

TV Drenthe maakt opnames bij VVAK

Met dank aan: Bertus Schutte Zaterdag 17 december was TV Drenthe aanwezig bij voetbalvereniging VVAK te Alteveer-Kerkenveld om opnames te maken van “Bartje” schieten. Bij “Bartje”schieten mogen dr... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
1047

Skiën, snowboarden of een gezellig dagje uit in Winterberg?

Ingezonden door: Jolanda Pieters Ik organiseer voor zaterdag 28 januari a.s. een bus naar Winterberg voor een dagje skiën, snowboarden of gewoon voor de gezelligheid. Wie wil er mee? Opgave kan t... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
760

Gezocht: vrijwilligers oud- en nieuwfeest De Alke

Ook al zin in oudjaarsavond? Wil jij er voor zorgen dat het gezellig wordt in de Alke? Wij zoeken enkele enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met het laten vloeien van de drank in de Alke op o... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
732

Serious Request 2011 in Café 't Barregie

3FM Serious Request 2011 vraagt aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis focust 3FM zich op deze drijvende maar ook zeer kwetsbare kracht van he... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
695

Overlast hangjongeren in Alteveer-Kerkenveld

Bron: Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld Hallo dorpsgenoten, De inwoners van Alteveer en Kerkenveld hebben het afgelopen jaar veel te maken gehad met hangjongeren. Zij veroorzaakten behoorl... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
641

Uitslag hersengymnastiek 7 december 2011

In het dorpshuis "De Alke" werd afgelopen woensdagavond de wintercompetitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. De motivatie om te winnen was ook dit keer weer groot en de te behalen punte... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
738

VVAK verliest van Angelslo

In Emmen slaagde VVAK er niet in om haar ongeslagen status naar 9 wedstrijden uit te breiden. Het werd 3 - 1 voor Angelslo en op basis van een betere tweede helft is dat een verdiende overwinning voor... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
625

Leerlingen De Wegwijzer winnen zoutkristalgroeiwedstrijd

Bron: De Groene Post d.d. 7 december 2011 "We hadden een bouwlamp op onze zoutkristal gezet. Dan groeit hij sneller, maar papa zei dat het teveel stroom kostte, dus toen moest de lamp weer uit"... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
967

Wegwijzer viert feest: directeur Wim Kamphuis 60 jaar

Bron: De Groene Post d.d. 7 december 2011 Foto: De Wolder Courant Christelijke basisschool De Wegwijzer vierde onlangs feest. De school nam alvast een voorschot op de zestigste verjaardag van ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
645

VVAK speelt gelijk tegen de koploper

Tegen de koploper van de ranglijst, CSVC uit Coevorden, speelde zaterdag VVAK met 1 - 1 gelijk. In de eerste helft was VVAK gelijkwaardig aan CSVC en werd de eindstand al bereikt. In de tweede helft s... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
736

Tribune VVAK voorzien van stoeltjes

De tribune van VVAK is voorzien van stoeltjes in de VVAK kleuren, oranje groen. Op initiatief van Ap Groen hebben leden en ook niet leden van VVAK 1 of meerdere stoeltjes betaald. Er zijn nu 72 zitp lees meer..

Resultaten 1 - 13 van 13

Zoeken (offcanvas)