• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Oktober 2011

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 11 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Wessel Prij
707

VVAK wint door hard werken

Na een weekend niet spelen heeft VVAK een mooie overwinning behaald in Groningen. Tegen Mamio hebben de elf van trainer Hans Pullen laten zien dat tegen elf invidueel vaardige voetballers met hard wer... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
673

Wie wordt de stoppelkoning van Drenthe?

Bron: de Telegraaf De locatie is in de loop der jaren meerdere keren veranderd, maar het traditionele evenement met de titel 'Stoppelkoning van Drenthe' is altijd gebleven. Komend week... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
708

Gezocht medebouwer

Ingezonden GEZOCHT! Medebouwer voor een twee-onder-één kap woning in plan Kerkenveld-Noord. Voor meer info: 0646012491 Of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
896

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
643

Jeugddienst "Op zoek naar God"

Ingezonden Het is eindelijk zover, er is een jeugddienst georganiseerd!! En wel op zondag 30 oktober om 19.00 uur in de kerk in Alteveer. Het thema van deze dienst is: 'Op zoek naar God". ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
832

Steenmarter in Alteveer/Kerkenveld

Ingezonden Deze steenmarter (verkeersslachtoffer) is gevonden aan de H. Zomerweg door Hans Zwiep. Voor mensen die niet weten hoe een steenmarter er uit ziet. Ik merk namelijk regelmatig dat mense... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
594

Uitslag hersengymnastiek 12 oktober 2011

Op 12 oktober is de competitie Alteveer/Kerkenveld weer van start gegaan. Het was opvallend druk deze avond, er is weer 1 extra team bijgekomen de animo voor deze avonden wordt steeds groter en da... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
600

VVAK wint van NWVV

Tegen het 1 plaats lager op de ranglijst staande NWVV behaalde VVAK een 3 - 0 overwinning. Vooral in de 2-de helft had VVAK nog meer afstand moeten nemen gezien het veldoverwicht en het feit dat de te... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
600

VVAK speelt gelijk

In Groningen behaalde VVAK een gelijkspel tegen een van de koplopers, Be Quick 1887. Het werd 0 - 0 tegen een beter spelende tegenstander, die niet wist te scoren. Door dit gelijke spel handhaaft VVAK... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
584

Sinterklaascommissie heeft eigen internetsite

De Sinterklaascommissie heeft sindskort een eigen internetsite. Deze is bedoeld om informatie te verschaffen aan ouders, maar ook o.a. voor het aanmelden van de kinderen voor het Sinterklaasfeest. ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
897

Fusie Hervormde gemeente en Gereformeerde kerk

Zondag aanstaande is het zo ver; Hervormde gemeente en Gereformeerde kerk gaan samen verder als Protestante gemeente Alteveer-Kerkenveld. Vanwege de beschikbare ruimte is gekozen voor de kerk in Alt... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11

Zoeken (offcanvas)