• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

September 2011

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 9 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Wessel Prij
669

VVAK verliest voor de derde keer

Het is weer niet gelukt. In de vierde wedstrijd van de competitie, verloor VVAK al voor de derde keer. Nu in Pesse en wel met 4 - 1. Daardoor zakt VVAK naar de onderste plaatsen van de ranglijst. VVAK... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
639

VVAK verliest weer

VVAK is er niet geslaagd van Veenhuizen te winnen. Op sportpark 't Zandmeer kwam VVAK na een 0-1 achterstand, na de pauze, terug tot 1-1. Binnen een minuut daarna scoorde Veenhuizen 1-2, wat ook ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
812

Gevonden voorwerpen feestweek

Heeft iemand tijdens de feestweek een of meerdere van ondervermelde voorwerpen verloren, dan kunt u contact opnemen met Dikkie v.d. Berg, Jan Leijssenaarstraat 30 te Alteveer: fietssleuteltje met ora... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
1167

Jachthondenproef op 5 november a.s. bij familie Zomer

Er is binnen de NOJG een Stichting die zich bezig houdt met het organiseren van op de dagelijkse jacht-praktijk gerichte jachthondenproeven. Deze stichting heet JTGH en staat voor Stichting Jachttrain... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
691

VVAK verliest

Na overtuigende winst (4 -0) in de 1e competitiewedstrijd werd de uitwedstrijd in Haulerwijk door VVAK met 3-2 verloren. Twee keer kwam VVAK op voorsprong, maar vlak voor het eindsignaal slaagde Haule... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
775

Filmfragmenten (mini) playbackshow 2011

De filmfragmenten van de playbackshow 2011 staan nu online. Ga hier rechtstreeks naar het overzicht van de miniplaybackshow. Ga hier rechtstreeks naar het overzicht van de playbackshow. ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
857

Thema feestweek 2012 bekend

Er kan niet meer worden gestemd op het thema voor de feestweek van 2012. De uitslag is dus bekend. Thema "films" heeft de meeste stemmen gekregen. De feestcommissie heeft ook dit jaar weer een kleine... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
740

Toneelspelers gezocht!!!

TONEELSPELERS GEZOCHT!!! lijkt het je leuk om toneel te spelen kom dan eens langs of neem contact op met een van onze leden we oefenen op maandagavond in de Alke vanaf 19.45 uur Je ben... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
1439

Geheim afscheidsfeest Dennis Zwiers en Michiel Diemer

Vriendengroep 't Hokke heeft in het geheim een feestje georganiseerd voor hun vrienden Dennis Zwiers en Michiel Diemer. In samenwerking met hun ouders organiseerden de vrienden een verrassingsfee... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9

Zoeken (offcanvas)