• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Maart 2011

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 13 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Wessel Prij
578

VVAK kansloos tegen koploper

In Bovensmilde werd VVAK in 4 minuten tijd op een kansloze achterstand gezet, 3 - 0. Toen het kort voor de pauze ook nog 4 - 0 werd, was de wedstrijd in feite al gespeeld. In de tweede helft werd er n... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
842

Videoclip "Hallo Hallo" van Arjan Venemann is klaar

De nieuwe videoclip "Hallo Hallo" van zanger Arjan Venemann is klaar. Deze werd 2 weken geleden opgenomen in Café Tinus te Hoogeveen. De verwachtingen van deze après-ski plaat zijn hoog. Het is echt e... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
841

Zwerfvuilactie

Op vrijdagmiddag 18 maart werd in Alteveer-Kerkenveld de traditionale zwerfvuilactie gehouden. De organisatie was in handen van Plaatselijk Belang. Met hulp van vele vrijwilligers, waaronder leer lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
614

Team "Alteveer" wint competitie hersengymnastiek 2010/2011

Op woensdagavond 16 maart werd in het dorpshuis "De Alke" alweer de laatste avond van de competitie hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Het werd weer een zeer spannende avond die gewonnen ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
645

VVAK wint weer

Tegen Veenhuizen behaalde VVAK een mooie 2 - 0 overwinning. Na een 0 - 0 ruststand besliste VVAK de wedstrijd in de tweede helft door uit een goed uitgespeelde aanval te scoren en door een prachtige s... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
1450

Jubilarissen bij “Soli Deo Gloria”

Op de foto v.l.n.r: 1e rij: Jantje Streutker, Alie Jonkman en Grietje v.d. Streek, 2e rij: Tiny Kelder, Wolter Padding en Albertus Streutker Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van het Chris lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
629

VVAK verliest ruim

Tegen Gronitas in Groningen verliest VVAK met 4 - 0. Doordat andere ploegen in de onderste helft van de ranglijst winnen, zakt VVAK naar de elfde plaats. Bovendien is de afstand tot de 12-de (nacompet... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
579

Oosterweg weer open voor verkeer

Bron: Daglad van het Noorden De heringerichte Oosterweg in Zuidwolde is gisteravond opengesteld voor het verkeer. Men kan nu weer rechtsreeks van Alteveer-Kerkenveld naar Zuidwolde rijden. Vanwe... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
612

Duodorp niet bij de grote vijf

Bron: Dagblad van het Noorden Alteveer-Kerkenveld krijgt een aparte positie als het gaat om woningbouw. B en W van De Wolden maken van dit tweelingdorp echter geen hoofdkern. Dat zou grote gevolgen... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
636

Themadienst Grace in kerk in Alteveer

Bron: Kerkklanken en Groene Post Zondagavond 13 maart zal er een bijzondere themadienst worden gehouden in de kerk in Alteveer. Het gospelkoor The Young Christian Singers uit Leeuwarden zal deze av... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
622

Bloemenactie voor Mantelzorgers succesvol!

Eind vorig jaar is de hulp van u als inwoners van De Wolden ingeroepen om mantelzorgers voor te dragen voor de actie Dat Verdiend Een Bloemetje. Deze actie is uitgevoerd door Steunpunt Mantelzorg de W... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
870

Nieuwsarchief
Wessel Prij
611

VVAK weer gelijk

Voor de zesde keer dit seizoen speelde VVAK gelijk, 2-2. Nu thuis tegen Helpman. Door, na de rust, goed uit de kleedkamer te komen, maakte VVAK in 5 minuten tijd een 2 - 0 achterstand goed. Door dit r... lees meer..

Resultaten 1 - 13 van 13

Zoeken (offcanvas)