• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Januari 2011

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 20 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Wessel Prij
599

VVAK niet bij machte te winnen

In Groningen, tegen Potetos, verloor VVAK met 2 - 0. Door schorsingen en blessures ontbraken 5 basisspelers. De vervangers en de andere basisspelers waren niet bij machte het op de voorlaatste plaats ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
751

Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld

Op donderdag 17 februari a.s. wordt de algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang gehouden in dorpshuis De Alke, aanvang 20.00 uur. Hierin worden naast de reguliere bestuurszaken onder andere de... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
763

Ilona Meter wereldkampioen

Bron: Hoogeveensche Courant Ilona Meter heeft zaterdag de wereldtitel veroverd bij de masters 30+ tijdens het WK veldrijden UCI Championship cyclocross in het Belgische Zilver-mol. De oud-inwoonste... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
872

DedemsvaartAC sterk vertegenwoordigd op NJK

De juniorenzwemmers van DedemsvaartAC hebben nog een kleine week te gaan. Vrijdag starten in de ochtenduren de Nederlandse kampioenschappen voor Junioren in Terneuzen. De spanning neemt langzaam t lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
613

VVAK wint eerste wedstrijd na de winterstop

In Groningen wint VVAK met 2-1 van Be Quick 1887. Het was een verdiende overwinning, die pas vlak voor tijd veilg werd gesteld. Door dit resultaat komt het linkerrijtje van de ranglijst weer in zicht.... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
597

Geslaagde modeshow Vrouwen van Nu

Ingezonden door: Afdelingsavond Vrouwen van Nu Alteveer/Kerkenveld Zoals gebruikelijk hadden we op onze 1ste bijeenkomst van het jaar (18 januari jl.) een overzicht van alle afdelingsavonden v lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
625

Presentatie dorpsvisie op 29 maart aanstaande

In de afgelopen periode zijn huiskamergesprekken gehouden met een doorsnede van de bevolking. De uitkomsten daarvan zijn door de projectgroep dorpsvisie uitgewerkt. Die uitwerking wordt in de grot lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
760

Arjan Venemann komt met après-ski single!

Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld komt binnenkort met een nieuwe single op de markt. Het après-ski nummer ''Hallo Hallo'' wordt op 5 februari gepresenteerd in zalencentrum d lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
680

Snertloop VVAK

Ook dit jaar werd de traditionele snertloop rondom sportpark ‘t Zandmeer gehouden. Het aantal deelnemers op de drie afstanden blijft elk jaar zo’n beetje gelijk. De winnaar op de 1,7 km was dit j lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
565

Uitslag hersengymnastiek 12 januari 2011

De vierde ronde hersengymnastiek werd woensdagavond weer gehouden in het Dorpshuis "De Alke". Dit keer was het echt een nek aan nek race tussen de rivaliserende teams. De uitslag was als volgt: op d... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
695

Status aparte duodorp

Bron: Dagblad van het Noorden Zuidwolde. De actie van Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld is niet voor niets geweest. Gemeente de Wolden gaat zich ook in dit tweelingdorp met bestemmingsplannen ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
624

Roy Pouw gaat door in de Supersport 600 klasse

Bron: de Telegraaf Motorcoureur Roy Pouw heeft serieus overwogen om te stoppen met racen, maar uiteindelijk heeft hij besloten zijn carriere voort te zetten in de Supersport 600 klasse. De regerend... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
1110

Ophalen oud papier

Bron: Website Gemeente De Wolden Deze maand wordt het oud papier opgehaald op zaterdag 22 januari a.s. Dit is een eenmalige afwijking in het standaardschema van "de 3e zaterdag van de maand". H... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
618

VVAK MC 2e in finale KNVB Kersttoernooi Franeker

8 januari 2011 Finale KNVB Kersttoernooi in Franeker Na een lange reis van bijna anderhalf uur kwamen wij aan in Franeker. In een gigantische sportzalencomplex werd de finale van KNVB Kersttoernooi g... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
756

Wijziging programma feestweek 2011

Beste dorpsbewoners, Allereerst nog het beste voor 2011 gewenst namens de Feestcommissie. Waarom zo vroeg al een bericht van de feestcommissie? We hebben als feestcommissie naar aanleiding van tips ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
673

Krentenstoetezaalvoetbaltoernooi

Het jaarlijkse krentenstoetezaalvoetbaltoernooi van VVAK werd dit jaar in sporthal De Brug in Elim gehouden. Op zaterdag 8 januari speelden de D - en C junioren vanaf 17:00 uur. Het team uitkomend lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
595

Show bruids- en doopjurken in de Alke

Op dinsdagavond 18 januari a.s. zal er om 20.30 uur in de Alke een show getoond worden van bruidsjurken en doopjurkjes. Deze show wordt georganiseerd door NBvP Vrouwen van Nu, Alteveer/Kerkenveld. D... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
566

Bijzondere dienst in kerk van Alteveer

A.s. zondagavond 16 januari zal er een avonddienst, verzorgd door Soli Deo Gloria, gehouden worden. In deze dienst gaan we d.m.v. gedichten "al dolend zoekende naar God". Tijdens onze zoektocht denke... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
806

Hoorzitting structuurvisie

In buitenherberg Ter Linde hield de gemeenteraad van De Wolden een hoorzitting voor wat betreft de structuurvisie van de gemeente. Daarin worden 5 kerndorpen genoemd namelijk Zuidwolde, Ruinen, Ruin lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
630

Voorspoedig 2011

De redactie wenst u allen een gelukkig en gezond 2011. ... lees meer..

Resultaten 1 - 20 van 20

Zoeken (offcanvas)