• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

2011

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 113 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
810

Digitale afvalkalender 2012

Hij is er weer de digitale afvalkalender. Op de servicepagina onder "afvalinzameling" kunt u deze ook vinden. Klik hier voor de afvalkalender 2012 ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
784

Opbrengst Serious Request Alteveer 2011

Wegens groot succes van voorgaande jaren hebben Jordie Kikkert en Edwin Vossebelt zich dit jaar weer ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen en daarmee de actie te steunen van 3FM Serious Reques... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
1113

TV Drenthe maakt opnames bij VVAK

Met dank aan: Bertus Schutte Zaterdag 17 december was TV Drenthe aanwezig bij voetbalvereniging VVAK te Alteveer-Kerkenveld om opnames te maken van “Bartje” schieten. Bij “Bartje”schieten mogen dr... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
1028

Skiën, snowboarden of een gezellig dagje uit in Winterberg?

Ingezonden door: Jolanda Pieters Ik organiseer voor zaterdag 28 januari a.s. een bus naar Winterberg voor een dagje skiën, snowboarden of gewoon voor de gezelligheid. Wie wil er mee? Opgave kan t... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
741

Gezocht: vrijwilligers oud- en nieuwfeest De Alke

Ook al zin in oudjaarsavond? Wil jij er voor zorgen dat het gezellig wordt in de Alke? Wij zoeken enkele enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met het laten vloeien van de drank in de Alke op o... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
712

Serious Request 2011 in Café 't Barregie

3FM Serious Request 2011 vraagt aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis focust 3FM zich op deze drijvende maar ook zeer kwetsbare kracht van he... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
679

Overlast hangjongeren in Alteveer-Kerkenveld

Bron: Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld Hallo dorpsgenoten, De inwoners van Alteveer en Kerkenveld hebben het afgelopen jaar veel te maken gehad met hangjongeren. Zij veroorzaakten behoorl... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
623

Uitslag hersengymnastiek 7 december 2011

In het dorpshuis "De Alke" werd afgelopen woensdagavond de wintercompetitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. De motivatie om te winnen was ook dit keer weer groot en de te behalen punte... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
722

VVAK verliest van Angelslo

In Emmen slaagde VVAK er niet in om haar ongeslagen status naar 9 wedstrijden uit te breiden. Het werd 3 - 1 voor Angelslo en op basis van een betere tweede helft is dat een verdiende overwinning voor... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
607

Leerlingen De Wegwijzer winnen zoutkristalgroeiwedstrijd

Bron: De Groene Post d.d. 7 december 2011 "We hadden een bouwlamp op onze zoutkristal gezet. Dan groeit hij sneller, maar papa zei dat het teveel stroom kostte, dus toen moest de lamp weer uit"... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
947

Wegwijzer viert feest: directeur Wim Kamphuis 60 jaar

Bron: De Groene Post d.d. 7 december 2011 Foto: De Wolder Courant Christelijke basisschool De Wegwijzer vierde onlangs feest. De school nam alvast een voorschot op de zestigste verjaardag van ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
628

VVAK speelt gelijk tegen de koploper

Tegen de koploper van de ranglijst, CSVC uit Coevorden, speelde zaterdag VVAK met 1 - 1 gelijk. In de eerste helft was VVAK gelijkwaardig aan CSVC en werd de eindstand al bereikt. In de tweede helft s... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
719

Tribune VVAK voorzien van stoeltjes

De tribune van VVAK is voorzien van stoeltjes in de VVAK kleuren, oranje groen. Op initiatief van Ap Groen hebben leden en ook niet leden van VVAK 1 of meerdere stoeltjes betaald. Er zijn nu 72 zitp lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
1055

Nieuw in Alteveer vanaf januari 2012: Autoservice Alteveer

Henk Sieders en Edward Knorren beginnen op 2 januari 2012: Autoservice Alteveer. De werkzaamheden die zij gaan uitvoeren zijn: -Citroën en Peugeot specialist -Apk/onderhoud/reparatie alle m lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
701

Nieuwsarchief
Wolter Padding
794

Plateau voor veiligheid Oosterweg Zuidwolde-Alteveer

Bron: de Telegraaf Gemeente De Wolden legt een plateau aan op de Oosterweg bij het kruispunt met de Verbindingsweg. Dit plateau brengt de snelheid van het verkeer terug en maakt de weg minder aantr... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
621

VVAK behaalt gelukkige overwinning.

In Groningen speelde VVAK tegen De Vogels op een mooi gelegen kunstgrasveld in het stadspark. De Vogels slaagden erin om in de 90e minuut op 1 - 1 te komen. Ver in blessuretijd lukte het VVAK nog om, ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
696

Opening eerste ecoducten Noord-Nederland

Bron: de Telegraaf Wie vanaf Ommen Drenthe binnenrijdt, komt nu onder twee ecoducten door, Stiggeltie (bij Linde) en Suthwalda (bij Zuidwolde).Deze namen werden tijdens de opening van deze ecoducte... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
740

Bouwlamp om kristal te laten groeien

Bron: Dagblad van het Noorden Basisschoolleerlingen via wedstrijd enthousiast maken voor wetenschap “We hadden een bouwlamp op ons zoutkristal gezet. Dan groeit hij sneller, maar papa zei dat ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
640

Hersengym in dorpshuis De Alke

Bron: Hoogeveensche Courant De tweede ronde van de jaarlijkse competitie Alteveer-Kerkenveld is afgelopen woensdag weer gehouden in dorpshuis De Alke. Het was weer een gezellige en leerzame avond d... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
688

Opening eerste ecoducten van het Noorden

Bron: de Telegraaf d.d. 14 november 2011 Opening eerste ecoducten van het Noorden Gedeputeerde Rein Munniksma opent donderdag de eerste twee ecoducten in onze provincie. De twee wildpassages zij... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
597

VVAK behaalt verdienstelijk gelijkspel

Op 't Zandmeer speelde VVAK tegen het hoger geplaatste Groen Geel uit Groningen. Door als elftal hard en met veel inzet te werken behaalde VVAK een gelijkspel, uitslag 1 - 1. Doordat de ploegen v... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
611

Opgave Sinterklaasfeest via de website van de Sinterklaascommissie

VRIJDAGAVONDFEEST Wanneer: 25 November Waar : "De Alke", Hoofdingang Wie: Alle kinderen van groep 5 tot en met groep 8 Tijd : Zaal open vanaf 18.45 uur Aanvang: 19.00 uur Einde: 21.00 uur Pri... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
682

VVAK speelt gelijk

In Sleen slaagde VVAK er niet in om te scoren. Ook de thuisploeg, Sleen, kon geen doelpunten maken. Uitslag dus 0 - 0 en dat gaf de verhouding tussen de twee elftallen goed weer. VVAK klimt, door het ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
716

VVAK wint door hard werken

Na een weekend niet spelen heeft VVAK een mooie overwinning behaald in Groningen. Tegen Mamio hebben de elf van trainer Hans Pullen laten zien dat tegen elf invidueel vaardige voetballers met hard wer... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
686

Wie wordt de stoppelkoning van Drenthe?

Bron: de Telegraaf De locatie is in de loop der jaren meerdere keren veranderd, maar het traditionele evenement met de titel 'Stoppelkoning van Drenthe' is altijd gebleven. Komend week... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
716

Gezocht medebouwer

Ingezonden GEZOCHT! Medebouwer voor een twee-onder-één kap woning in plan Kerkenveld-Noord. Voor meer info: 0646012491 Of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
907

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
651

Jeugddienst "Op zoek naar God"

Ingezonden Het is eindelijk zover, er is een jeugddienst georganiseerd!! En wel op zondag 30 oktober om 19.00 uur in de kerk in Alteveer. Het thema van deze dienst is: 'Op zoek naar God". ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
850

Steenmarter in Alteveer/Kerkenveld

Ingezonden Deze steenmarter (verkeersslachtoffer) is gevonden aan de H. Zomerweg door Hans Zwiep. Voor mensen die niet weten hoe een steenmarter er uit ziet. Ik merk namelijk regelmatig dat mense... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 113

Zoeken (offcanvas)