• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

November 2010

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 11 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
698

Nieuwstraat wint straatprijs

Bron: www.regiohoogeveen.nl Met een extra-trekking voor december wonnen dit keer 2 straten de maandelijkse prijs. De bewoners aan de Pollux in Hoogeveen en die aan de Nieuwstraat in Alteveer gaan d... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
718

Kerstspel bij de Alke

Kom je ook op kraambezoek? Ook dit jaar is er weer een kerstspel in de openlucht met een levende kerststal, ook de tent staat er weer, zodat jullie warm kunnen zitten. Kom samen met familie en v... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
735

VVAK verliest van VVK

Tegen het hoog op de ranglijst staande VVAK werd met 2 - 0 verloren. VVAK kon voetballend wel meekomen met de gasten uit de stad Groningen, maar kwam niet tot scoren. VVAK zakt door deze nederlaag wee... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
614

Uitslag hersengymnastiek 10 november 2010

Op woensdagavond 10 november werd in het Dorpshuis "De Alke "de 2e ronde Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Het was weer een spannende strijd omdat de punten van de rivaliserende teams he... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
834

Dorpsvisie Alteveer-Kerkenveld van start

Op 31 mei 2010 werd het officiële startsein gegeven voor de dorpsvisie van Alteveer-Kerkenveld. Enthousiaste inwoners uit Alteveer-Kerkenveld buigen zich over de vraag hoe het dorp leefbaar en aa... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
789

Afsluiting Oosterweg

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving gaat de afsluiting van de Oosterweg in op 29 november en duurt tot en met februari 2011. ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
797

VVAK speelt weer gelijk

In de uitwedstrijd tegen Erica'86 werd met 2 - 2 gelijk gespeeld. Het vierde gelijke spel in deze competitie. VVAK was duidelijk de beter spelende ploeg, maar wist dat niet in overwinning uit te ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
679

Bijbelquiz in de Alke

Dinsdagavond 9 november werd in het dorpshuis de Alke een grote bijbelquiz gehouden. Deze avond werd georganiseerd door de plaatselijke werkgroep van het Nederlands Bijbelgenootschap. Voor deze quiz... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
651

Kinderen onderbouw basisscholen in contact met bestelbieb

De leerlingen van OBS de Bosrand uit Kerkenveld brachten een bezoek aan de bestelbieb net als de leerlingen van CBS de Wegwijzer uit Alteveer. Ze werden voorgelezen, hebben een kijkje bij de com lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
750

Afsluiting Oosterweg

Bron website gemeente De Wolden, 9 november 2010 Rijkswaterstaat voert in de periode van maandag 15 november 2010 tot en met medio februari 2011 werkzaamheden uit aan de Oosterweg in Zuidwolde. D... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
624

VVAK lijdt gevoelige nederlaag

Thuis tegen de Sport Club Angelslo verliest VVAK met 3 - 2. De tegenstander van VVAK speelde in de 2de helft lange tijd met 10 man. In die periode was VVAK niet in staat op voorsprong te komen. Angels... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11

Zoeken (offcanvas)