• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Oktober 2010

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 21 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Wolter Padding
826

Bijbelquiz in de Alke

NBG-Bijbelquiz in heel Nederland Wie van bijbelquizzen houdt heeft tijdens de Bijbel10daagse (31 oktober tot en met 7 november) volop de gelegenheid om zijn bijbelkennis te testen. Op tientallen pl... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
836

Sinterklaas in Alteveer / Kerkenveld

Dit jaar komt Sinterklaas ook weer in Alteveer / Kerkenveld. Op vrijdag 19 november is er een spel en discoavond voor de kinderen vanaf groep 5. Men kan zich hiervoor opgeven op maandagmiddag bij de A... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
685

VVAK wint ruim

Tegen Nieuw-Balinge heeft VVAK met 4 - 1 gewonnen. Na de verrassende en onverwachte overwinning van vorige week was de winst deze keer niet verrassend. Verwacht mocht worden dat er tegen de rode lanta... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
695

VVAK wint verrassend

VVAK wint met 2 - 1 van BSVV. In de eerste helft was BSVV heer en meester op het veld. Toch slaagde BSVV er niet in om dat met veel doelpunten tot uiting te brengen. De ruststand was 1 - 0 in het voo... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
741

Projectleden verrassen de jarige "Soli Deo Gloria"

Donderdagavond 21 oktober jl. hebben de 7 projectleden, welke het koor Soli Deo Gloria hebben versterkt tijdens hun jubileumconcert op 15 oktober, de leden verrast met een wel heel bijzonder cad lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
666

Serious Request 2010 in Cafe 't Barregie

Wegens denderend succes van Serious Request 2009 zetten Jordie Kikkert, Edwin Vossebelt en Michiel Diemer zich dit jaar weer in om zoveel mogelijk geld in te zamelen en daarmee de actie te steunen van... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
751

Demonstratie gymvereniging

Bron: De Groene Post d.d. 20 oktober 2010 Gymvereniging T.D.G. geeft op vrijdagavond 22 oktober een demonstratie in sporthal 't Zandmeer in Kerkenveld. Deze avond wordt ingevuld met opvoering... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
652

Veenstra strijdend ten onder in topcompetitie

Bron: Hoogeveensche Courant De laatste topcompetitie wedstrijden vonden in het weekend plaats van de KNWU te Doetinchem. Al het hele jaar fietst Manon Veenstra (12) uit Kerkenveld samen met Merel S... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
684

Ilona Meter derde in Poortugaal

Bron: Hoogeveensche Courant Ilona Meter, oud-inwoonster van Alteveer, heeft zaterdagmiddag een voortreffelijke derde plaats weten te behalen tijdens het veldrijden in het Zuid-Hollandse Poortugaal.... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
679

Uitslag hersengymnastiek

Op woensdag 13 oktober is de wintercompetitie Hersengymnastiek weer van start gegaan. Het was weer even wennen vandaar dat er ook niet erg hoog gescoord werd. Maar het was weer een gezellige en leer... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
618

Tegenvaller voor VVAK

VVAK verliest al voor de derde keer dit seizoen. Tegen Veenhuizen kwam VVAK twee keer op voorsprong, maar verloor uiteindelijk in blessuretijd met 3 - 2. Hierdoor zakt VVAK twee plaatsen op de ranglij... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
826

Geslaagd jubileumconcert "Soli Deo Gloria"

In een volle kerk werd vrijdagavond een sfeervol jubileumconcert gegeven door het plaatselijk koor "Soli Deo Gloria" Aan dit concert werkten tevens mee het Zuider mannenkoor uit Hoogeveen en het Evan... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
796

Jubileumconcert "Soli Deo Gloria"

Ons plaatselijk koor "Soli Deo Gloria" bestaat 70 jaar en geeft ter gelegenheid hiervan a.s. vrijdag een jubileumconcert in de kerk van Alteveer. Aan dit concert werken verder mee: - Het Zuider mann... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
1092

Roelof Streutker 50 jaar organist

Na afloop van de ochtenddienst op zondag 10 oktober j.l. in de gereformeerde kerk te Alteveer , werd Roelof Streutker samen met zijn vrouw Jenny in het zonnetje gezet. Voorzitter van de kerkenraa lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
656

Alkefair in Dorpshuis De Alke

Op 6 november a.s., tussen 10.00 en 17.00 uur, is in Dorpshuis de Alke de Alkefair. Met drie keer een modeshow voor dames, kinderen en bruidskleding. Alles voor de modebewuste, creatieve vrouw. Uit... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
635

VVAK weer gelijk

VVAK is er niet in geslaagd het hoger op de ranglijst staande Gronitas te verslaan. De gasten uit Groningen speelden vooral in de 2e helft beter dan VVAK, zodat het gelijke spel, 2 - 2, als winst werd... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
654

Aansluiting N48 en Oosterweg

Al enkele maanden wordt er hard gewerkt aan de ongelijkvloerse aansluiting van de N48 met de Oosterweg. Als men op de Oosterweg over het viaduct rijdt, zijn de contouren van die aansluitingen al t lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
709

CBS De Wegwijzer wint Jos van Kemenade Award

Bron Hoogeveensche Courant, 6 oktober 2010 De Van Kemenade Award werd uitgereikt door ex-minister prof. dr. Jos van Kemenade. Het gaat daarbij om een samenwerkingsverband tussen basisscholen en jeu... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
773

VVAK moeizaam gelijk

In Groningen, tegen de voetbalvereniging Helpman, speelde VVAK met 3- 3 gelijk. Na een 2 - 0 voorsprong kwam VVAK in de loop van de wedstrijd met 3 - 2 achter. Pas ver in blessuretijd werd het derde d... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
578

Kinderboekenweek OBS De Bosrand

Bron: Hoogeveen nu Op basisschool De Bosrand in Kerkenveld wordt woensdag de kinderboekenweek geopend door wethouder Liesbeth Koster. Het thema is dit jaar: De grote tekententoonstelling. De wetho... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
880

Hoornaars in Alteveer

Hoornaars hebben een nest gebouwd tegen de gevel van een gebouw in Alteveer. Dat nest is, zoals de foto laat zien, een nogal ongewoon bouwwerk. De hoornaar kwam vroeger veel voor in Nederland. De lees meer..

Resultaten 1 - 21 van 21

Zoeken (offcanvas)