• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Juli 2010

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 12 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
718

Nieuws van de feestcommissie m.b.t. playbackshow en barbecue

Ingezonden: Feestcommissie d.d. 23 juli 2010 Hallo Dorpsbewoners. De feestweek komt langzamerhand weer inzicht en velen zijn al weer druk bezig met allerlei voorbereidingen. Wij merken dit met name ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
635

Dorpssite ge-hacked

Eigen nieuwsgaring 21 juli 2010 De dorpssite is eergisteren, maandag 19 juli, gehacked. Als gevolg daarvan was de site verdwenen. Onze webmaster, Renzo van Buuren, heeft onmiddelijk contact opgenom... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
764

Stormbaan tijdens Hoog-spel-spelencompetitie in de feestweek

Voor de mensen die er tegenop zien om deel te nemen aan de stormbaan. Hieronder volgt een overzicht van de onderdelen waaruit de stormbaan bestaat. Het is geen militaire training en het valt erg mee. ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
727

Stempelpost fiets4daagse Dorpshuis De Alke

De stempelpost in Dorpshuis De Alke was ook dit jaar weer een groot succes,het was erg gezellig mede door de kraampjes met leuke spullen, ook was er een kleine rommelmarkt. Voor de kinderen was er een... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1903

Feestcommissie zoekt stagelopers

De feestcommissie is op zoek naar jongens en meisjes die maatschappelijke stage moeten lopen voor school. Zij zijn een aantal personen nodig per dag en vol is vol. Voor opgave of meer informatie ku... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
592

Geslaagde Beachdag Alke

Eigen nieuwsgaring d.d. 13 juli 2010 De sportieve Alke beachvolleybal is afgelopen zaterdag een succes geworden. De volle zandbak achter de Alke gaf een ieder het ultieme strandgevoel, wat nog ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
630

Computercursus voor beginners

In september 2010 start er weer een computercursus voor beginners in Dorpshuis De Alke bestemd voor inwoners uit de gemeente De Wolden. Deze cursus is kostenloos en bestaat uit 10 lessen van ongeveer ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
763

Videoclip Arjan Venemann is klaar

Eigen nieuwsgaring d.d. 9 juli 2010 De nieuwe single van zanger Arjan Venemann is uit. Het nummer is getiteld ''Vandaag wordt een mooie dag'' is een lekker zomers, en feestelijk... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
577

De Alke stempelpost fiets4daagse

Woensdag 14 juli is dorpshuis De Alke stempelpost voor de Drentse fiets4daagse. Er is ondere andere een rommelmarkt, de hobbykelder is geopend en er zijn diverse activiteiten voor kinderen. ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
686

Globale tijdsindeling activiteiten woensdag 18 augustus a.s. in de feestweek

10.30-11.30 uur 1e deel sterkste vrouwen duo 11.30-11.50 uur demo bike trial Rick Koekoek 11.50-12.20 uur demo rijvereniging De Weideruiters 12.20-12.50 uur 2e deel sterkste vrouwen duo 12.50- lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
991

"Filmsterren" nemen afscheid van school

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 7 juli 2010 De leerlingen van groep 8 van OBS De Bosrand vieren vandaag hun laatste schooldag. Ze doen dat op een spectaculaire wijze, want vanmorgen kwamen ze,... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
705

Metamorfose dorpssite Alteveer en Kerkenveld

Op 10 juli 2010 zal de geheel vernieuwde website van het tweelingdorp Alteveer en Kerkenveld een feit zijn. Sinds september 2002 is de site van de dorpen een in toenemende mate belangrijke informatieb... lees meer..

Resultaten 1 - 12 van 12

Zoeken (offcanvas)