• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

2010

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 114 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1067

Structuurvisie De Wolden

De gemeente De Wolden heeft in het najaar een structuurvisie opgesteld. Helaas staat daar voor Alteveer-Kerkenveld weinig goeds in. Alteveer-Kerkenveld wordt namelijk beschouwd als "kleine kern" waarv... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
760

Taart voor Serious Request

Bron: Hoogeveen.nu d.d. 23 december 2010 foto: Persbureau Meter Edwin Vossebelt, Jordie Kikkert en Michiel Diemer kregen de Taart van de Week, aangeboden door bakkerij Mulder. De drie mannen... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
754

Oosterweg met de feestdagen geopend

Bron: Dagblad van het Noorden De Oosterweg bij Zuidwolde gaat tijdens de feestdagen open voor het verkeer. Vanaf vrijdag 24 december 16.00 uur tot maandag 3 januari 7.00 uur kan het verkeer tijdeli... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
709

Goede opbrengst Serious Request

Bron: Hoogeveensche Courant Wegens groot succes van Serious Request 2009 hebben Jordie Kikkert, Edwin Vossebelt en Michiel Diemer zich dit jaar weer ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen en... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
887

Openlucht Kerstspel groot succes

Met dank aan Johan Jonkman Ondanks de koude winterse omstandigheden is de uitvoering van het openlucht kerstspel op zondagavond een groot succes geworden. De verwarmde tenten waren met meer da lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
756

Els Loovers 23 jaar vrijwilliger bij het Nederlands Bijbelgenootschap

Bron: Hoogeveensche Courant Els Loovers heeft na 23 jaar een punt gezet achter haar vrijwilligerswerk voor het Nederlands Bijbelgenootschap. Maandag werd er afscheid genomen door de leden van de pl... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
733

Werkbezoek Burgemeester en Wethouders

Op 7 december j.l. hebben Burgemeester en Wethouders het jaarlijkse werkbezoek aan het bestuur van het Plaatselijk Belang gebracht. Het bestuur had het idee opgevat om er eens een wat actievere sa lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
631

Uitslag hersengymnastiek 8 december 2010

De derde ronde van de Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld werd woensdagavond weer gehouden in het Dorpshuis "De Alke". Het weer een gezellige en spannende avond met leuke en gevarieerde vragen. De ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
704

Autoblubbering en Piratenfeest 2011

Hallo bewoners van Alteveer en Kerkenveld Het jaar is bijna aan z'n eind, ondertussen zijn wij al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het piratenfeest en de autoblubbering voor 2011. ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
736

Nieuwstraat wint straatprijs

Bron: www.regiohoogeveen.nl Met een extra-trekking voor december wonnen dit keer 2 straten de maandelijkse prijs. De bewoners aan de Pollux in Hoogeveen en die aan de Nieuwstraat in Alteveer gaan d... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
742

Kerstspel bij de Alke

Kom je ook op kraambezoek? Ook dit jaar is er weer een kerstspel in de openlucht met een levende kerststal, ook de tent staat er weer, zodat jullie warm kunnen zitten. Kom samen met familie en v... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
761

VVAK verliest van VVK

Tegen het hoog op de ranglijst staande VVAK werd met 2 - 0 verloren. VVAK kon voetballend wel meekomen met de gasten uit de stad Groningen, maar kwam niet tot scoren. VVAK zakt door deze nederlaag wee... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
639

Uitslag hersengymnastiek 10 november 2010

Op woensdagavond 10 november werd in het Dorpshuis "De Alke "de 2e ronde Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Het was weer een spannende strijd omdat de punten van de rivaliserende teams he... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
865

Dorpsvisie Alteveer-Kerkenveld van start

Op 31 mei 2010 werd het officiële startsein gegeven voor de dorpsvisie van Alteveer-Kerkenveld. Enthousiaste inwoners uit Alteveer-Kerkenveld buigen zich over de vraag hoe het dorp leefbaar en aa... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
821

Afsluiting Oosterweg

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving gaat de afsluiting van de Oosterweg in op 29 november en duurt tot en met februari 2011. ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
824

VVAK speelt weer gelijk

In de uitwedstrijd tegen Erica'86 werd met 2 - 2 gelijk gespeeld. Het vierde gelijke spel in deze competitie. VVAK was duidelijk de beter spelende ploeg, maar wist dat niet in overwinning uit te ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
704

Bijbelquiz in de Alke

Dinsdagavond 9 november werd in het dorpshuis de Alke een grote bijbelquiz gehouden. Deze avond werd georganiseerd door de plaatselijke werkgroep van het Nederlands Bijbelgenootschap. Voor deze quiz... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
678

Kinderen onderbouw basisscholen in contact met bestelbieb

De leerlingen van OBS de Bosrand uit Kerkenveld brachten een bezoek aan de bestelbieb net als de leerlingen van CBS de Wegwijzer uit Alteveer. Ze werden voorgelezen, hebben een kijkje bij de com lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
778

Afsluiting Oosterweg

Bron website gemeente De Wolden, 9 november 2010 Rijkswaterstaat voert in de periode van maandag 15 november 2010 tot en met medio februari 2011 werkzaamheden uit aan de Oosterweg in Zuidwolde. D... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
651

VVAK lijdt gevoelige nederlaag

Thuis tegen de Sport Club Angelslo verliest VVAK met 3 - 2. De tegenstander van VVAK speelde in de 2de helft lange tijd met 10 man. In die periode was VVAK niet in staat op voorsprong te komen. Angels... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
849

Bijbelquiz in de Alke

NBG-Bijbelquiz in heel Nederland Wie van bijbelquizzen houdt heeft tijdens de Bijbel10daagse (31 oktober tot en met 7 november) volop de gelegenheid om zijn bijbelkennis te testen. Op tientallen pl... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
855

Sinterklaas in Alteveer / Kerkenveld

Dit jaar komt Sinterklaas ook weer in Alteveer / Kerkenveld. Op vrijdag 19 november is er een spel en discoavond voor de kinderen vanaf groep 5. Men kan zich hiervoor opgeven op maandagmiddag bij de A... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
704

VVAK wint ruim

Tegen Nieuw-Balinge heeft VVAK met 4 - 1 gewonnen. Na de verrassende en onverwachte overwinning van vorige week was de winst deze keer niet verrassend. Verwacht mocht worden dat er tegen de rode lanta... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
716

VVAK wint verrassend

VVAK wint met 2 - 1 van BSVV. In de eerste helft was BSVV heer en meester op het veld. Toch slaagde BSVV er niet in om dat met veel doelpunten tot uiting te brengen. De ruststand was 1 - 0 in het voo... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
759

Projectleden verrassen de jarige "Soli Deo Gloria"

Donderdagavond 21 oktober jl. hebben de 7 projectleden, welke het koor Soli Deo Gloria hebben versterkt tijdens hun jubileumconcert op 15 oktober, de leden verrast met een wel heel bijzonder cad lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
687

Serious Request 2010 in Cafe 't Barregie

Wegens denderend succes van Serious Request 2009 zetten Jordie Kikkert, Edwin Vossebelt en Michiel Diemer zich dit jaar weer in om zoveel mogelijk geld in te zamelen en daarmee de actie te steunen van... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
769

Demonstratie gymvereniging

Bron: De Groene Post d.d. 20 oktober 2010 Gymvereniging T.D.G. geeft op vrijdagavond 22 oktober een demonstratie in sporthal 't Zandmeer in Kerkenveld. Deze avond wordt ingevuld met opvoering... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
675

Veenstra strijdend ten onder in topcompetitie

Bron: Hoogeveensche Courant De laatste topcompetitie wedstrijden vonden in het weekend plaats van de KNWU te Doetinchem. Al het hele jaar fietst Manon Veenstra (12) uit Kerkenveld samen met Merel S... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
702

Ilona Meter derde in Poortugaal

Bron: Hoogeveensche Courant Ilona Meter, oud-inwoonster van Alteveer, heeft zaterdagmiddag een voortreffelijke derde plaats weten te behalen tijdens het veldrijden in het Zuid-Hollandse Poortugaal.... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
703

Uitslag hersengymnastiek

Op woensdag 13 oktober is de wintercompetitie Hersengymnastiek weer van start gegaan. Het was weer even wennen vandaar dat er ook niet erg hoog gescoord werd. Maar het was weer een gezellige en leer... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 114

Zoeken (offcanvas)