• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Oktober 2009

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 5 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Wessel Prij
946

Sinterklaas en zijn zwarte pieten in Dorpshuis De Alke

Ingezonden door Sinterklaas d.d. 30 oktober 2009 Ook dit jaar zal Sinterklaas weer in de Alke komen om het sinterklaasfeest te vieren. Kom je uit Alteveer of Kerkenveld dan mag je dit jaar weer e... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
817

Verloting eerste kavels Kerkenveld-Noord

Met dank aan Ad Hazen Op dinsdagavond 20 oktober werden in dorpshuis de Alke de eerste kavels “verloot” van Kerkenveld-Noord. Notaris Enting verrichtte de loting onder het toeziend oog van wethoud... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
823

Mantelzorg? Dat verdient een bloemetje!

Ingezonden De gemeente wil waardering tonen voor mantelzorgers en roept uw hulp in. 10 november is de nationale Dag van de Mantelzorg waarbij overal in het land activiteiten voor mantelzorgers geo... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
934

Goede start Plaatselijk Belang Alteveer/Kerkenveld

Ingezonden Een geslaagde feestweek, woningbouw in Kerkenveld, in ieder dorp een AED én een nieuwe voorzitter. Het lijkt goed te gaan in Alteveer/Kerkenveld. Deze week hield het bestuur van Pla... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
720

Alteveer en Kerkenveld zijn na AED-cursus een stukje hartveiliger

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 2 oktober 2009 In Alteveer en Kerkenveld hangen nu 2 aed's. Eén in dorpshuis De Alke en een in het clubgebouw van VVAK. Om deze apparaten in de toekomst oo... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

Zoeken (offcanvas)