• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

2009

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 38 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Wessel Prij
846

3e ronde hersengymnastiek

Op woensdagavond 9 December werd in het dorpshuis "De Alke" de 3e ronde van de competitie Hersengym.Alteveer/Kerkenveld gehouden. De jury was ook dit keer in handen van Katja en Bill Hilberink die ook... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
734

VVAK speelt gelijk

In Mussel speelde VVAK met 1 - 1 gelijk tegen de plaatselijke voetbalclub. Ook de eerste wedstrijd in deze competitie tegen Mussel, in september, eindigde in 1- 1. VVAK is op de ranglijst een plaats g... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
744

Vervanging GFT-containers en levering van een container voor oud papier en karton

Ingezonden: Gemeente De Wolden d.d. 7 december 2009 Gemeente De Wolden treft dit jaar en begin volgend jaar een aantal maatregelen om afvalscheiding in de gemeente te verbeteren. Een van de maatreg... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
927

Wethouder Damming overhandigt boeket aan mantelzorger

Bron: De Groene Post d.d. 18 november 2009 De Gemeente De Wolden stond vorige week in het teken van de Mantelzorg. De afgelopen weken zijn er ruim 130 aanmeldingen binnengekomen van en over man... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
770

Serious Request Alteveer

Ingezonden d.d. 11 november 2009 Jaarlijks eist malaria bijna een miljoen levens. Kinderen, ouderen en zwangere vrouwen worden vaak slachtoffer van deze infectieziekte. Armoede en onwetendheid zorg... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
937

Sinterklaas en zijn zwarte pieten in Dorpshuis De Alke

Ingezonden door Sinterklaas d.d. 30 oktober 2009 Ook dit jaar zal Sinterklaas weer in de Alke komen om het sinterklaasfeest te vieren. Kom je uit Alteveer of Kerkenveld dan mag je dit jaar weer e... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
816

Verloting eerste kavels Kerkenveld-Noord

Met dank aan Ad Hazen Op dinsdagavond 20 oktober werden in dorpshuis de Alke de eerste kavels “verloot” van Kerkenveld-Noord. Notaris Enting verrichtte de loting onder het toeziend oog van wethoud... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
821

Mantelzorg? Dat verdient een bloemetje!

Ingezonden De gemeente wil waardering tonen voor mantelzorgers en roept uw hulp in. 10 november is de nationale Dag van de Mantelzorg waarbij overal in het land activiteiten voor mantelzorgers geo... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
933

Goede start Plaatselijk Belang Alteveer/Kerkenveld

Ingezonden Een geslaagde feestweek, woningbouw in Kerkenveld, in ieder dorp een AED én een nieuwe voorzitter. Het lijkt goed te gaan in Alteveer/Kerkenveld. Deze week hield het bestuur van Pla... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
719

Alteveer en Kerkenveld zijn na AED-cursus een stukje hartveiliger

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 2 oktober 2009 In Alteveer en Kerkenveld hangen nu 2 aed's. Eén in dorpshuis De Alke en een in het clubgebouw van VVAK. Om deze apparaten in de toekomst oo... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
617

Winnaar fotowedstrijd Alkefeest

Bent u / jij de maker van onderstaande foto, dan bent u de winnaar van de fotowedstrijd tijdens het Alkefeest in Dorpshuis De Alke op 26 september jl. Neem de foto mee op je mobiel en haal je prijs o... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
758

Mantelzorg: je doet het gewoon

Ingezonden: d.d. 9 september 2009 Je doet het gewoon. Iemand helpen zit ook wel een beetje in onze volksaard. Dat is ook goed, maar zo gewoon is dat niet want ik ken mantelzorgers die het niet gem... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
700

Alteveer en Kerkenveld binnenkort hartveilig???

Ingezonden: Plaatselijk Belang d.d. 2 september 2009 In Alteveer en Kerkenveld zijn nu twee AED’s. Eén in de Alke – geschonken door VENKO- één in het clubgebouw van VVAK- geschonken door het Toncke... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
786

Inschrijving bouwkavels project "Kerkenveld-Noord"

Bron: Gemeente de Wolden Op 8 september 2009 start de gemeente met de inschrijving voor zeven bouwkavels op de locatie Kerkenveld-Noord in Kerkenveld. De gronden voor de 1e fase van het plan Kerke... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
847

Nieuwe straten, nieuwe namen in Kerkenveld

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 28 augustus 2009 Het college van B&W van De Wolden heeft op advies van de commissie naamgeving besloten om namen toe te kennen aan delen van de openbare ruimte. Het... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
884

Thema feestweek 2010 is bekend

Iedereen was in de veronderstelling dat "fout of stout" het nieuwe thema voor 2010 zou gaan worden. Vanaf het moment dat de poll op deze site stond, stond dit thema op nummer 1. De laatste uren is er ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1144

Uitslagen feestweek 2009

39e Alkeloop 21-spel op braderie Ballonvaart: Lars v.d. Hof Dinerbon: Fam. Mol Sterkste man / vrouw competitie Mannen: 1. Allard Zantingh en Edwin Diphoorn 2. Danny Zomer en Ed Zomer 3. Jerry W... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
900

Gedicht thema feestweek 2009

Onderstaand een gedicht in het kader van het thema van de feestweek 2009. Vakansie (tekst Thea Schreurs) Vakansie is veur de iene verre van huus Eem de vreemde cultuur op snoe’m of lekker in ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
862

Powerpoint presentatie thema feestweek 2009

Klik hier voor een powerpoint presentatie feestweek 2009 Gemaakt door Thea Schreurs ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
932

Programma feestweek 2009

Klik hier voor het programma van de feestweek 2009 ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1236

Afscheid leden feestcommissie

Zaterdag 8 augustus 2009 hebben Hetty Wunnink en Edwin Pol afscheid genomen als lid van de feestcommissie. Er werd bloemen uitgereikt en zij werden door de voorzitter Gert Wolting bedankt voor hun lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1113

Bestemmingsplan Kerkenveld-Noord

Ingezonden door Plaatselijk Belang d.d. 24 juni 2009 Op maandag 22 juni heeft het bestuur van Plaatselijk Belang Alteveer/Kerkenveld een gesprek gehad met het gemeentebestuur over de voortgang van be... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
831

Groep 8 vult vakken bij C1000 Offerein Zuidwolde

Bron: De Groene Post d.d. 15 juli 2009 Maandagavond 22 juni hebben de kinderen van groep 8 van OBS de Bosrand enthousiast vakken gevuld bij C1000 Henri Offerein in Zuidwolde. Op deze manier heb... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
1000

Informatie m.b.t. mogelijke fusie van de beide plaatselijke kerken

Ingezonden door fusiecommissie d.d. 6 juli 2009 Al enige tijd is een Fusiecommissie bezig om te werken aan de totstandkoming van een fusie tussen de Hervormde kerk te Kerkenveld en de Gereformeerde... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
778

Twee keer goud voor WK zwemmen voor Maaike van Veen

Bron: De stentor, 22 juni 2009 De Neder­landse kampioenschappen zwemmen voor junioren zijn voor Maaike van Veen uit Kerkenveld, Annemarie Worst en Marcel van Essen succes­vol verlopen. Hoewel Van V... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
960

Paasvuur 2010

Ingezonden door Plaatselijk Belang d.d. 10 juni 2009 Beste Dorpsgenoten Alteveer/Kerkenveld, Het Plaatselijk Belang heeft het plan opgevat om op 2e Paasdag avond 2010 een Paasvuur te organiseren. Hi... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
675

Meer informatie voor kavelkopers in Kerkenveld

Bron: Dagblad van het Noorden d.d. 6 mei 2009 Aspirant-kopers van bouwkavels in Kerkenveld-Noord krijgen meer informatie over de bodemgesteldheid. Burgemeester en wethouders van De Wolden geven ko... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
779

Help het Plaatselijk Belang bij het bedenken van straatnamen

Bron: Plaatselijk belang Alteveer / Kerkenveld Datum: april 2009 Plaatselijk Belang is onlangs benaderd door de commissie die het gemeentebestuur adviseert om namen te bedenken voor nieuwe straten i... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
909

Verkeersenquete De Wolden

Ingezonden door Plaatselijk Belang d.d. 16 april 2009 Geachte heer/mevrouw, U ontvangt deze mail als contactpersoon van de vereniging voor plaatselijk belang. De gemeenteraad van De Wolden heef... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
622

Kerkenbovenveen winnaar hersengymnastiek

Bron: De Groene Post d.d. 25 maart 2009 Het team van Kerkenbovenveen is winnaar geworden van de competitie hersengymnastiek in dorpshuis De Alke. Het team scoorde in totaal 470 punten. Daarmee scoo... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 38

Zoeken (offcanvas)