• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Mei 2008

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 5 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Wessel Prij
1142

Mededeling Stichting Piratenfeest Alteveer

Ingezonden door Stichting Piratenfeest Alteveer d.d. 30 mei 2008. Hier even een bericht aan de inwoners van Alteveer en Kerkenveld. Wij als Stichting Piratenfeest Alteveer kijken terug naar een ze... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
913

Thema feestweek 2009!!!

Ingezonden door feestcommissie d.d. 29-05-2008 HET DUURT NIET MEER ZO LANG ....... DAN IS ER WEER DE FEESTWEEK IN ONZE TWEELINGDORP Tijdens de feestweek komt op deze site, net als vorig jaar, een po... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
1173

Infopaneel Mina Koes

Met dank aan Ad Hazen Vanavond – 29 mei 2008 - werd bij de steen van Mina Koes een infopaneel onthuld. Er werden toespraken gehouden, want over de toedracht van de moord op Mina Koes zijn ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
778

Met de auto, de fiets of te voet naar Zuidwolde??

In de regionale pers hebben de afgelopen week diverse aankondigingen gestaan voor een voorlichtingsavond over de aansluiting Zuidwolde op de N48. Het gaat hier over het plan waarbij de hele verkeer... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
904

CD-Single presentatie Arjan op piratenfeest 24 mei a.s.

Ingezonden: Arjan, d.d. 7 mei 2008 Op 24 mei a.s. zal de cd-single presentatie i.s.m. Stichting Piratenfeest Alteveer plaatsvinden. Deze avond zal ik 2 nummers ten gehore brengen. Het eerste numm... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

Zoeken (offcanvas)