• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

September 2007

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Wessel Prij
891

EHBO Alteveer/Kerkenveld viert haar 25-jarig bestaan

Bron: De Krant van Hoogeveen d.d. 25 september 2007 De EHBO-vereniging Alteveer/Kerkenveld vierde haar 25-jarig bestaan met onder andere een receptie. Ook werd een receptie gehouden, waarbij de opr... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
705

Inspraak voorontwerpbestemmingsplan "Kerkenveld-Noord"

Bron: Eigen nieuwsgaring d.d. 25 september 2007 Het college van B&W van Gemeente De Wolden maakt bekend dat vanaf 13 september 2007 iedereen het voorontwerpbestemmingsplan "Kerkenveld-Noord" kan be... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
685

Telebrink, demonstratie-avond ICT toepassingen

Bron: Eigen nieuwsgaring zaterdag 15 september 2007 In navolging van de in juni gehouden dreamteamavonden en de uitkomst van de inbreng van de schoolteams wordt er een demonstratie avond gehouden. ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
653

Bijeenkomst projectgroep"Telebrink" op 27 september a.s.

De projectgroep “ Telebrink” heeft op basis van de resultaten van de dream-teamavonden een opdracht uitgezet bij de consortiumpartners. De consortiumpartners hebben een voorstel gedaan, waarin een aa... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
916

Dorpshuis De Alke viert verjaardagsfeest

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 12 september 2007 Per toeval stuitte Roelof Dekker, sinds een jaar beheerder van dorpshuis De Alke, in de kantine van het dorpshuis op een plaquette. Een plant ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
803

Thea Schreurs 10 jaar overblijfouder

Bron: De Groene Post d.d. 5 september 2007 Thea Schreurs neemt afscheid Op de Bosrand wordt al jaren met overblijfouders gewerkt. Ruim 10 jaar geleden werd het opgestart. Thea Schreurs ston... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
704

Telebrink nieuwbrief september 2007

Nieuwsbrief september 2007 Nieuwsbrief resultaten dreamteambijeenkomsten In deze nieuwsbrief beschrijven we wat de resultaten van de dreamteambijeenkomsten zijn en hoe we dat hebben gedaan. ... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)