• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

2007

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 43 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Wessel Prij
804

Bibliotheekvoorziening in Alteveer/Kerkenveld blijft: in nieuwe vorm!!

Vanwege forse bezuinigingen heeft het bestuur van de Bibliotheek De Wolden een aantal jaren geleden besloten om per 1 januari 2008 de vestiging in Alteveer/Kerkenveld te sluiten. Er werd toen gespro... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
733

Nieuwe knapzakroute Alteveer/Kerkenveld

Er zijn nieuwe exemplaren van de knapzakroute Alteveer/Kerkenveld uitgebracht door Het Drents Landschap. Deze zijn te verkrijgen bij het VVV kantoor. Ze kosten € 5,25 per boekje. Meer informatie ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
704

Tweede ronde hersengymnastiek

Bron: De Wolder Courant d.d. 21 november 2007 In de tweede ronde van de hersengymnastiekcompetitie in dorpshuis De Alke was de spanning enorm. Er werd sportief, maar wel met veel inzet gestreden o... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
750

Problemen voor buurtbus Alteveer/Kerkenveld

Bron: De Krant van Hoogeveen d.d. 20 november 2007 De afsluiting van het viaduct tussen Alteveer en Hoogeveen heeft tot gevolg dat de buurtbus tijdelijk niet meer de gebruikelijke route kan rijden.... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
732

Kennismakingsbezoek burgemeester Peter Snijders

Bron: Ingezonden door Plaatselijk Belang Op dinsdagmiddag 13 november bezocht burgemeester Peter Snijders Alteveer/Kerkenveld. Dit deed hij in het kader van zijn kennismakingsronde met de verenigi... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
784

Uitslag eerste hersengymnastiek

Bron: eigen nieuwsgaring d.d. 29 oktober 2007 De eerste avond van het nieuwe seizoen is weer bijzonder goed verlopen. Er is gestart met 10 groepen; er is dan ook weer fors gestreden om zoveel moge... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
781

Wethouder Damming start project Vet Cool Gezond op CBS De Wegwijzer

Bron: De Wolder Courant d.d. 10 oktober 2007 De gemeente De Wolden is woensdag 3 oktober jl. gezamenlijk met Sport Drenthe de nieuwe Campagne Vet Cool Gezond begonnen op basisschool de Wegwijzer in... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
891

EHBO Alteveer/Kerkenveld viert haar 25-jarig bestaan

Bron: De Krant van Hoogeveen d.d. 25 september 2007 De EHBO-vereniging Alteveer/Kerkenveld vierde haar 25-jarig bestaan met onder andere een receptie. Ook werd een receptie gehouden, waarbij de opr... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
705

Inspraak voorontwerpbestemmingsplan "Kerkenveld-Noord"

Bron: Eigen nieuwsgaring d.d. 25 september 2007 Het college van B&W van Gemeente De Wolden maakt bekend dat vanaf 13 september 2007 iedereen het voorontwerpbestemmingsplan "Kerkenveld-Noord" kan be... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
685

Telebrink, demonstratie-avond ICT toepassingen

Bron: Eigen nieuwsgaring zaterdag 15 september 2007 In navolging van de in juni gehouden dreamteamavonden en de uitkomst van de inbreng van de schoolteams wordt er een demonstratie avond gehouden. ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
653

Bijeenkomst projectgroep"Telebrink" op 27 september a.s.

De projectgroep “ Telebrink” heeft op basis van de resultaten van de dream-teamavonden een opdracht uitgezet bij de consortiumpartners. De consortiumpartners hebben een voorstel gedaan, waarin een aa... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
916

Dorpshuis De Alke viert verjaardagsfeest

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 12 september 2007 Per toeval stuitte Roelof Dekker, sinds een jaar beheerder van dorpshuis De Alke, in de kantine van het dorpshuis op een plaquette. Een plant ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
803

Thea Schreurs 10 jaar overblijfouder

Bron: De Groene Post d.d. 5 september 2007 Thea Schreurs neemt afscheid Op de Bosrand wordt al jaren met overblijfouders gewerkt. Ruim 10 jaar geleden werd het opgestart. Thea Schreurs ston... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
704

Telebrink nieuwbrief september 2007

Nieuwsbrief september 2007 Nieuwsbrief resultaten dreamteambijeenkomsten In deze nieuwsbrief beschrijven we wat de resultaten van de dreamteambijeenkomsten zijn en hoe we dat hebben gedaan. ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
1135

Verzoek van Hilko en Hilly Hof (Kerkenbovenveen)

Ingezonden brief d.d. 30 augustus 2007 Hallo webmaster van Kerkenveld Mijn naam is Hilko Hof en ik woon sinds 1994 samen met mijn vrouw op Kerkenbovenveen 39. Zoals u misschien wel weet zijn er r... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
921

Brief voorzitter feestcommissie Alteveer/Kerkenveld

Bron: Eigen nieuwsgaring d.d. 25 augustus 2007 Beste mensen, de feestweek 2007 zit er weer op. We hopen donderdag a.s. nog de hete luchtballonnen op te kunnen laten stijgen. Het was voor mij persoonl... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1181

Uitslagen feestweek 2007

37e Alkeloop Straatversiering 1e prijs: Talensstraat 2e prijs: Alkesingel 3e prijs: Jan Haarstraat Oost Tuinkeuring 1e prijs: P. Bos, Oosterweg 38 2e prijs: Middelveld, Alteveer 3e prijs: B. Mol... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
948

Programma feestweek 2007

Klik hier voor het programma van de feestweek 2007 ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
848

School De Wegwijzer verkoop meubilair, opbrengst school Gambia

Bron: Eigen nieuwsgaring CBS De Wegwijzer houdt woensdag 15 augustus tijdens de braderie open huis. De school verkoopt meubilair. De opbrengst komt ten gunste van een school in Gambia. Francisca ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
772

Arjan bij sterren.nl van de TROS

Bron: Eigen nieuwsgaring Zanger Arjan uit Kerkenveld staat nu ingescheven bij talent.sterren.nl van de TROS televisie! Op de site kun je nummers van hem luisteren, foto's bekijken en stemmen!... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
869

Plaatselijk Belang bedankt de bevolking

Bron: Eigen nieuwsgaring Ad Hazen, voorzitter van het Plaatselijk Belang Alteveer/Kerkenveld, wil graag alle mensen van harte bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan de ontvangst van het trekto... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
1003

Winkel Bruins Slot sluit deuren

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 11 juli 2007 Hendrik Jan en Ankie Bruins Slot hebben besloten hun winkel in Alteveer te sluiten. Bouwbedrijf Bruins Slot blijft echter gewoon bestaan. Het aannemers... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
785

Telebrink nieuwsbrief juli 2007

8 juli 2007 Opgesteld door de werkgroep Telebrink: * Lars de Haan, aXtion * Hans van Luijk, STAMM CMO Drenthe * Jannes Kuik, St. Welzijn de Wolden * Susanne Tits... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
718

De Bosrand wint scholenproject

Bron: De Wolder Courant d.d. 4 juli 2007 Basisschool OBS De Bosrand uit Kerkenveld is de prijswinnaar van het scholenproject Sportiviteit & Respect. Vorige week werd door SportDrenthe de prijs aan... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
714

Meester en juffendag op De Bosrand

Bron: De Groene Post d.d. 4 juli 2007 Op de openbare basisschool De Bosrand in Kerkenveld werd traditioneel de jaarlijkse meester-en juffendag gehouden. Alle juffen vieren dan gezamenlijk hun verja... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
946

Manon en Kevin Veenstra naar WK BMX 2007 Victoria

Bron: Eigen nieuwsgaring Op 26, 27, 28 en 29 juli 2007 worden de wereldkampioenschappen BMX in Victoria – Canada gereden en, Kerkenveldse broer en zus Kevin en Manon Veenstra zijn er weer bij. Na ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
689

Maaike van Veen viert dubbel kampioenschap van Nederland in Dordrecht

Bron: Dedemsvaart AC nieuws d.d. 1 juli 2007 Dordrecht - Er ging zondag maar een kleine afvaardiging van Oegema DAC naar de Speedofinales. Deze officieuze kampioenschappen van Nederland werden geh... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
787

Roy Pouw beste Drent tijdens TT

Bron: RTV Drenthe Roy Pouw uit Kerkenveld is zaterdag tijdens de 125cc race als beste Drent geeindigd door als 30e te finishen. Pouw is met zijn 15 jaar de jongste wildcardrijder en dan als beste ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
842

Meer spelen in speeltuin Ons Domein

Alteveer, 23 juni 2007 Bron: Eigen nieuwsgaring Op 1 januari 2008 zal de gemeente De Wolden het beheer en onderhoud van alle speeltuinen in de gemeente aan particuliere organisaties overdragen. ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
843

Inzamelingsactie voor geboorteland Sri Lanka

Bron: De Wolder Courant d.d. 13 juni 2007 De familie Perera uit Alteveer spant zich al een aantal jaren in voor de armen in Sri Lanka, hun geboorteland. Het gezin kwam in 1990 naar Nederland. ... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 43

Zoeken (offcanvas)