• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

2006

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 26 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
839

Overleg tussen bestuur Plaatselijk Belang en College van B en W

Bron: Ingezonden door Plaatselijk Belang d.d. 14 december 2006 Op 30 oktober bezocht het College van Burgemeester en Wethouders Alteveer/Kerkenveld. Dit bezoek vindt 1 keer per jaar plaats, naast de ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
883

Prijzen uitgereikt door de Sint

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 27 november 2006 Tijdens het sint-nicolaasfeest in dorpshuis De Alke werden ook de prijzen van de ballonnenwedstrijd, die tijdens de feestweek gehouden werd, ui... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
736

Gemeenteraad besloot over aansluiting op de N48

Bron: Ingezonden door Plaatselijk Belang d.d. 16 oktober 2006 Op donderdag 12 oktober heeft de gemeenteraad van de Wolden een besluit genomen over de wijze waarop Zuidwolde in de toekomst wordt aan... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
757

Roy Pouw Rookie of the year 2006

Bron: De Groene Post d.d. 27 september 2006 De 14-jarige coureur Roy Pouw uit Kerkenveld kreeg het afgelopen weekend tijdens de afsluitende wegraces voor het Nationale Kampioenschap een ereprijs ui... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
766

Besluitvorming Gemeente De Wolden na inzet Plaatselijk Belang

Bron: Eigen nieuwsgaring d.d. maandag 11 september 2006 In de gemeenteraadsvergadering van donderdag 14 september zullen er waarschijnlijk besluiten worden genomen over zaken waar Plaatselijk Belan... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1194

Uitslagen feestweek 2006

36E ALKELOOP MOUNTAINBIKERACE UITSLAG STRAATVERSIERING 1e prijs: Talensstraat 2e prijs: Hazenpad 3e prijs: Alkesingel UITSLAG TUINVERSIERING 1e prijs: D. Middelveld, Alteveer 97 2e prijs: F... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
793

Roy Pouw pakt eerste podiumplaats op Spa Franchorchamps

Bron: De Groene Post d.d. 30 augustus 2006 Nadat wegrace coureur Roy Pouw (uitkomend voor het Team Holland) uit Kerkenveld bij de voorgaande ONK wegraces te Assen nog een verrassende vierde plaats ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
898

Programma feestweek 2006

Klik hier voor het programma van de feestweek 2006 ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
765

OBS De Bosrand: verzoek oud papier actie

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend om geen containers aan de weg te plaatsen voor oud papier. Ze moeten met de hand geleegd worden en vormen daarom een te zware belasting voor onze vrijwilli... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
952

Manon en Kevin Veenstra scoren op WK BMX fietscross

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 2 augustus 2006 Na een week geleden afgereisd te zijn naar Brazilië was het zondag eindelijk zover. Manon en Kevin Veenstra gingen strijden om de fel begeerde WK t... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
780

Een tweeling viert zijn verjaardag gezamenlijk

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 28 juli 2006 Driehonderdvijftig jaar geleden nam jonkheer Roelof van Echten het initiatief om een stuk veengrond in de buurt van Zuidwolde te ontginnen. Voor de bew... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
709

Geslaagde meester- en juffendag bij De Bosrand

Bron: De Groene Post d.d. 19 juli 2006 De meester- en juffendag die vorige week bij OBS De Bosrand werd gehouden was erg geslaagd. Alle kinderen mochten verkleed komen als dier, waardoor het dus... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
948

Beheerderswisseling bij Dorpshuis De Alke

Ingezonden door bestuur Dorpshuis De Alke d.d. 20 juni 2006 Per 1 juli a.s. vindt bij dorpshuis Alke een beheerderswisseling plaats. Roelof Bork stopt per 30 juni als beheerder. Hij wordt per 1 sep... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
866

"Ons ei"

Ingezonden door: Kinderdiscoteam Alteveer/Kerkenveld Dit is niet mijn ei, maar ons ei Wij, het kinderdiscoteam Alteveer/Kerkenveld organiseren vier keer per jaar een kinderdisco in het dorpshuis... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
863

Fietscrossende broer en zus

Bron: De krant van Hoogeveen, d.d. 6 juni 2006 Kevin(10) en Manon (7) Veenstra uit Kerkenveld hebben beiden een grote passie en dat is fietscrossen. Ze vinden het niet alleen geweldig leuk om te... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
893

Gezonde veulentweeling geboren in Kerkenveld

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 24 mei 2006 Dat een pony een kerngezonde tweeling op de wereld zet, schijnt uiterst zeldzaam te zijn. Amber, de 6-jarige pony van Jan Vos uit Kerkenveld, beviel zon... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
803

Mevrouw G.G. Bakker-Bakker koninklijk onderscheiden

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 28 april 2006 Vanmorgen kreeg mevrouw Gesina Geertruida Bakker-Bakker uit Alteveer in het Gemeentehuis te Zuidwolde een koninklijke onderscheiding opgespeld door bu... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
709

Chauffeurs buurtbus in het zonnetje

Bron: De krant van Hoogeveen d.d. 18 april 2006 De chauffeurs van Buurtbusvereniging Alteveer-­Kerkenveld kregen afgelopen jaar geen enkele bekeuring. Een hele prestatie. Reden voor voor­zit... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
664

Zwerfvuilactie in en rondom Alteveer/Kerkenveld

Met dank aan Johan Jonkman (Plaatselijk Belang) Vrijdagmiddag 17 maart is door de bevolking van Alteveer/Kerkenveld weer in groten getale meegedaan aan de jaarlijkse zwerfvuilactie. Ook nu was e... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
830

Feest 125 jaar OBS De Bosrand

Bron: De Groene Post d.d. 8 maart 2006 Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van OBS De Bosrand werd vorige week een be­gin gemaakt met de feestelijkheden. Op woensdag 1 maart werd op school ee... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
807

OBS De Bosrand zoekt reünisten

Bron: De Groene Post d.d. 15 februari 2006 De openbare basisschool De Bosrand uit Kerkenveld bestaat 125 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Er staan verschillende activiteiten op het pr... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
935

Notulen 2006 Plaatselijk Belang

Algemene Ledenvergadering d.d. 9 februari 2006 in het dorpshuis De Alke te Alteveer/Kerkenveld Opening Voorzitter A. Hazen heet iedereen van harte welkom. Buiten het voltallige bestuur zijn er 24 ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
840

Vlinders in De Alke???

Op donderdag 9 februari a.s. houdt Plaatselijk Belang Alteveer/Kerkenveld haar jaarvergadering. Zoals altijd vindt dit plaats in dorpshuis de Alke. De zaal is open om 19.15 uur en voorzitter Ad ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
805

Alteveer 350 jaar (deel 2)

Naar aanleiding van de in november gehouden enquête onder de bevolking van Alteveer concluderen de besturen van Feestcommissie en het Plaatselijk Belang, dat er voldoende draagvlak is om in de feestwe... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1049

Jaarverslag 2005 Plaatselijk Belang

Op 1 januari 2005 was het ledenaantal van onze vereniging 468. De vereniging had aan het eind van het jaar 476 leden. Dat betekent een toename van 8 leden. In het bestuur heeft de volgende wijziging ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
677

Wijziging route afvalinzameling Gemeente De Wolden

Bron: Afvalwijzer Gemeente De Wolden Met ingang van 2 januari 2006 wordt het huisvuil op maandag in plaats van de woensdag door de gemeente opgehaald. ... lees meer..

Resultaten 1 - 26 van 26

Zoeken (offcanvas)