• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

2004

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 24 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
903

Vijfenzeventig jaar Plaatselijk Belang Alteveer/Kerkenveld

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 13 december 2004 Plaatselijk Belang Alteveer/Kerkenveld bestaat in februari 2005 75 jaar. Dat wordt op vrijdag 25 februari gevierd in dorpshuis De Alke met een recept... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
832

Bibliotheek in Dorpshuis De Alke gaat sluiten

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 12 november 2004 Gisteravond werd de tweede termijn van de begroting voor 2005 behandeld. Maandag hadden alle fracties in de eerste termijn hun oordeel al uitgespro... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
939

Weinig hoop voor bibliotheek in Alteveer/Kerkenveld

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 10 november 2004 De bibliotheek in De Alke in Alteveer hoeft niet op clementie te rekenen van de gemeenteraad van De Wolden. Dit werd maandag duidelijk tijden... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
736

Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld weer gestart

Bron: De Groene Post d.d. 10 november 2004 In Dorpshuis De Alke werd de eerste ronde van de nieuwe competitie hersengymnastiek gehouden. Net als vorig jaar doen ook dit seizoen weer acht teams m... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
887

Plaatselijk Belang legt zich niet neer bij sluiting bibliotheek

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 3 november 2004 Begin oktober kwam het voor het tweelingdorp Alteveer/Kerkenveld als een donderslag bij heldere hemel: het gemeentebestuur van Gemeente De Wolden maak... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
658

Dreigende sluiting bilbiotheek in De Alke

Bron: Eigen nieuwsgaring maandag 27 september 2004. Nadat een aantal jaar geleden succesvol actie is gevoerd voor het behoud van de bibliotheek, die is ondergebracht in Dorpshuis De Alke, wordt de ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
723

Jubilerende kapster in het zonnetje gezet

Bron: Eigen nieuwsgaring zaterdag 18 september 2004 Een 25 jarig dienstverband voor Alida Zomer was vandaag aanleiding voor Kapsalon Mulderij om haar in het zonnetje te zetten. In een versie... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
885

Jubileum voor buurtbus Alteveer/Kerkenveld

Bron: Hoogeveens Weekblad d.d. 7 september 2004 De buurtbusvereniging Alteveer/Kerkenveld bestaat 25 jaar. Dat was voor het bestuur een moment om inkleine kring bij stil te staan. Dat gebeurde ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1384

Uitslagen feestweek 2004

UITSLAG MEERKAMP 1e prijs: Alkesingel 2 (386 punten) 2e prijs: De Nije Keet (377 punten) 3e prijs: Jan Haarstraat/Ten Hoevestraat (328 punten) 4e prijs: Jan Haarstraat West (306 punten) 5e p... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
683

Uitslag prijsvraag zomeractie website

Tijdens de feestweek 2004 organiseerde de website van het tweelingdorp Alteveer en Kerkenveld een verloting, welke gehouden werd op woensdag 18 augustus op de braderie. Dankzij de geweldige medewer... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
799

25 Jaar buurtbus Alteveer/Kerkenveld/Drogteropslagen

Op 3 september 2004 viert de buurtbus haar 25 jarig bestaan. Volgens secretaris A. van Daatselaar zal deze dag niet ongemerkt voorbij gaan. “We hebben plannen om de bus deze dag versierd te late... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
753

OBS De Bosrand de leukste school

Bron: De Wolder Courant d.d. 14 juli 2004 Door de afscheid nemende leerlingen van groep 8 is de obs de Bosrand uit Kerkenveld uitgeroepen tot de leukste school. Daarom werd, met hulp van enkele... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
762

Kinderopvang De Flierefluiter gaat naar Kabouterland

Bron: De Groene Post d.d. 23 juni 2004 Eindelijk was het zover en gingen de kinderen van kinderopvang De Flierefluiter uit Alteveer op reis. Bij de Flierefluiter wordt met thema's gewerkt e... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
735

Vervroegde introductie nieuwe website Alteveer/Kerkenveld

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 21 juni 2004 De webmasters van de webpagina’s van het tweelingdorp Alteveer en Kerkenveld introduceren hun nieuwe site: http://www.alteveer.info en http://www.kerke... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
721

Statenvolleybal 2004 gewonnen door Jan Leijssenaarstraat

De finale ging tussen Alkesingel 2 en Jan Leijssenaarstraat 2. In een spannende wedstrijd is uiteindelijk de Jan Leijssenaarstraat kampioen geworden. ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
852

Overeenstemming over aankoop van bouwgrond in Kerkenveld

Bron: Plaatselijk Belang Alteveer/Kerkenveld, 25 mei 2004 Tijdens zijn verdediging in de extra raadsvergadering d.d. 22 april heeft (nu ex-)wethouder Frens Wemmenhove bekend gemaakt dat é&eacu... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
824

VVAK kampioen in vierde klasse D

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 19 april 2004 VVAK is afgelopen zaterdag kampioen geworden door in een rechtstreeks duel de grootste concurrent voor de titel, Haulerwijkse Boys, te verslaan. Haule... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
690

Buurtbusvereniging Alteveer/Kerkenveld hield jaarvergadering

Bron: De Groene Post d.d. 14 april 2004 Buurtbusvereniging Alteveer/Kerkenveld en omstreken hield in dorpshuis De Alke de jaarlijkse ledenvergadering. Voorzitter A. van Raalte bracht in zijn ope... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
979

Medailles voor TDG

Bron: Hoogeveens Weekblad d.d. 30 maart 2004 Vier jongens van gymnastiekvereniging TDG kwamen zaterdag tijdens de Provinciale Kampioenschappen turnen in Roden goed voor de dag. Derk Mol en Laurens ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
705

Leerlingen De Wegwijzer brengen bezoekje aan bakker

Bron: De Groene Post d.d. 17 maart 2004 De kinderen van groep 1 en 2 van basisschool De Wegwijzer uit Alteveer zijn de laatste weken druk bezig geweest met een project over bakkers. Een belangrijk ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
722

Bestemmingsplan voor Alteveer/Kerkenveld klaar

Bron: De Hoogeveensche Courant d.d. 10 maart 2004 ZUIDWOLDE - Het nieuwe bestemmingsplan voor Alteveer-Kerkenveld is klaar. De gemeente De Wolden houdt daarom maandag een informatieavond over het v... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
735

Gedeelde eerste plaats bij hersengymnastiek

Bron: De Groene Post d.d. 3 maart 2004 In dorpshuis de Alke werd de vijfde ronde gehouden van de competitie hersengymnastiek. Het was bijzonder spannend omdat er twee ploegen waren die van geen wi... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1026

Notulen 2004 Plaatselijk Belang

Algemene Ledenvergadering d.d. 5 februari 2004 in het dorpshuis De Alke te Alteveer/Kerkenveld m.k.a afwezig: Sandra v/d Meulen. Opening Voorzitter A. Hazen heet iedereen van harte welkom. Naast 6 a... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
724

Voorlezen in OBS De Bosrand

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 26 januari 2004 Burgemeester Kremer en wethouder Damming gaan morgenochtend een spannend verhaal voorlezen op basisschool De Bosrand in Kerkenveld. Dit doen zij ... lees meer..

Resultaten 1 - 24 van 24

Zoeken (offcanvas)