Verenigingen en organisaties

EHBO vereniging Alteveer/Kerkenveld

ehbo   EHBO vereniging Alteveer/Kerkenveld

Heeft u wel eens met de handen in het haar gestaan bij een huilend kind met een kapotte knie, of misschien zelfs bij iemand die onwel was geworden? Leek het toen ook zo eindeloos lang te duren voordat de ambulance kwam? 

2018 11 30 huilend

Eigenlijk zou iedereen eerste hulp moeten kunnen verlenen.  Moeilijk is het niet, maar je moet wel weten wat te doen en wat juist niet.
En de handelingen zijn niet uit een boekje te leren maar moeten in de praktijk worden beoefend.

Zo is er in Alteveer/Kerkenveld een EHBO vereniging(in 1982 opgericht) die zich met deze zaken bezig houd. Het is een kleine groep mensen die regelmatig bij elkaar samenkomen om situaties te oefenen en de nieuwste ontwikkelingen bijhouden.

Voor het geldig houden van uw diploma moet u minimaal 6 herhalingslessen per jaar volgen. Het doel van de herhalingslessen is: het bijhouden en verrijken van de kennis die geleerd is tijdens de cursus. Ook het gebruik van de AED komt tijdens de herhalingslessen aanbod.

Alle lessen worden gegeven op maandag of dinsdagavond aanvang 19:30 uur tot 21.30 uur. De herhalingslessen worden gegeven in het gebouw "De Eendracht" achter de Protestantse Gemeente Alteveer/Kerkenveld in Alteveer. telefoon 0528-361894.

Ook verlenen wij hulp  bij evenementen, we zijn o.a. aanwezig  bij de feestweek Alteveer/Kerkenveld en het stratenvolleybal.
Aanvragen  hiervoor kunt u doen bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor overige vragen over de EHBO vereniging Alteveer/Kerkenveld kunt u ook mailen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zoeken (offcanvas)