Onderwijs, cultuur en religie

Protestantse Gemeente "Alteveer-Kerkenveld"

Kerkdiensten : elke zondag om 10:00 uur
Adres kerkgebouw: Alteveer 21, 7927 PA Alteveer (gem. de Wolden)
Telefoonnummer kerkgebouw: 0528-361894

Voor inlichtingen over onze kerk en de kerkdiensten kunt u mailen met onze scriba:

Voor informatie over het kerkgebouw en verhuur van zalen kunt u mailen met onze koster:

Er kan "live" (en dus geen herhalingen) worden geluisterd en gekeken via deze link.

Wilt u via internet "live" de kerkdienst beluisteren of één van de kerkdiensten van de afgelopen 6 zondagen beluisteren, klik dan op onderstaande link.

Live meeluisteren:

Onze dorpskerk biedt de mogelijkheid aan mensen die door omstandigheden niet de kerkdienst kunnen bezoeken hiervan kosteloos gebruik te maken. Internet maakt het mogelijk dat u overal kunt inloggen. Op momenten dat het u past en wellicht ook om de kerkdienst nog eens opnieuw te beluisteren.
Wellicht dat we op termijn kunnen besluiten om de kerkdienst met geluid en beeld op internet te plaatsen. De kerk is aangesloten bij de Stichting Kerkradio Hoogeveen, die voor de toepassing van kerk TV of kerkradio eigen apparatuur heeft die we bij u thuis kunnen installeren en waarvoor een deel van de kosten op abonnementsbasis in rekening worden gebracht.
De internettoepassing is een aanvulling op de bestaande mogelijkheden en gemakkelijk in gebruik voor mensen die gewend zijn met een computer om te gaan.

Indien u vragen of opmerkingen heeft of wellicht geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van kerk TV en radio dan kunt u contact opnemen met J. Nieuwland, tel 0528-361182.

We hopen dat het luisteren naar de kerkdienst drempelverlagend mag werken en voor u aanleiding mag zijn de kerkdienst ook zondags bij te wonen.

Lees ook: Kerkfotograaf Diana Nieuwold bezoekt PKN Alteveer

dorpskerka