Onderwijs, cultuur en religie

Protestantse Gemeente "Alteveer-Kerkenveld"

Protestantse Gemeente "Alteveer-Kerkenveld"

Kerkdiensten : elke zondag om 10:00 uur
Adres kerkgebouw: Alteveer 21, 7927 PA Alteveer (gem. de Wolden)
Telefoonnummer kerkgebouw: 0528-361894

Voor inlichtingen over onze kerk en de kerkdiensten kunt u mailen met onze scriba:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor informatie over het kerkgebouw en verhuur van zalen kunt u mailen met onze koster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u via internet "live" de kerkdienst beluisteren of één van de kerkdiensten van de afgelopen 6 zondagen beluisteren, klik dan op onderstaande link.

Live meeluisteren:

Collectegeld

U kunt uw collectegeld op de volgende manieren aan de kerk ten goede laten komen:

  1. U deponeert uw collectegeld (collectemunten of contant geld) in de collectezak tijdens of na de kerkdienst.
  2. In de kerkzaal zullen op verschillende plekken QR codes opgehangen worden, waarmee u op digitale wijze uw collectegeld van die dag kunt overmaken.
  3. U maakt, als het u niet uitkomt om de kerkdienst te bezoeken uw collectegeld over op rekeningnummer NL87 RABO 0399 0079 89 t.n.v. Protestantse Gemeente Alteveer-Kerkenveld, o.v.v. collecte d.d. …. of eventueel doel van de collecte.
  4. U maakt 1x per maand een bedrag over (het liefst in de betreffende maand) op bovenstaand rekeningnummer o.v.v. collectes maand …… De gelden worden dan verdeeld over de in de betreffende maand te houden collectes.
  5. U maakt het collectegeld over m.b.v. de QR code hieronder. Bedragen groter dan € 10,00 worden verdeeld over de collectes in de lopende maand.

qrcode1

Verder is het goed om te weten dat de Belastingdienst m.i.v. het jaar 2023 contante betalingen van collectes niet meer accepteert. De collectegelden moeten aantoonbaar zijn. Dit kan door gebruik te maken van collectemunten, deze worden afgerekend middels overboeking, betaalverzoek of pinbetaling, of door overboeking of betaling middels de QR code.  
Deze betalingen zijn net als pinbetalingen zichtbaar op uw bankafschrift. 

Namens het College van Kerkrentmeesters en de diaconie alvast hartelijk bedankt!

Onze dorpskerk biedt de mogelijkheid om kosteloos via deze site de kerkdienst te volgen. De internettoepassing is een aanvulling op de bestaande mogelijkheden en gemakkelijk in gebruik voor mensen die gewend zijn met een computer om te gaan.

Voor vragen of opmerkingen over de kerkuitzendingen via www.alteveerkerkenveld.nl  kunt u een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

We hopen dat het kijken naar de kerkdienst drempelverlagend mag werken en voor u aanleiding mag zijn de kerkdienst ook zondags bij te wonen in ons kerkgebouw.

Lees ook: Kerkfotograaf Diana Nieuwold bezoekt PKN Alteveer
Bekijk ook: Tijdens de open monumentendag is er een film in/over de kerk gemaakt, omdat er toen vanwege Corona niemand naar binnen mocht.

 

dorpskerka

Zoeken (offcanvas)