Onderwijs, cultuur en religie

Protestantse Gemeente "Alteveer-Kerkenveld"

Kerkdiensten : elke zondag om 10:00 uur
Adres kerkgebouw: Alteveer 21, 7927 PA Alteveer (gem. de Wolden)
Telefoonnummer kerkgebouw: 0528-361894

Voor inlichtingen over onze kerk en de kerkdiensten kunt u mailen met onze scriba:
Voor informatie over het kerkgebouw en verhuur van zalen kunt u mailen met onze koster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u via internet "live" de kerkdienst beluisteren of één van de kerkdiensten van de afgelopen 6 zondagen beluisteren, klik dan op onderstaande link.

Live meeluisteren:

Collecte gemist!
Nu wij door de problematiek van het Corona virus onze kerkdiensten niet in het kerkgebouw met elkaar kunnen vieren, missen wij de collecteopbrengsten.
Onze vaste kosten gaan echte wel gewoon door en moeten natuurlijk wel worden betaald en als diaconie willen wij ook graag een aantal doelen (blijven) ondersteunen.

Wij vragen u dan ook om de gelden die u anders in de collectezak zou doen nu over te maken op de algemene rekening van de kerk.

Het IBAN nummer van de kerk is: NL87 RABO 0399 0079 89 ten name van de Protestantse Gemeente Alteveer-Kerkenveld, onder vermelding van collecte + datum kerkdienst. De collectes zullen vervolgens verdeeld worden op basis van het collecterooster van dit jaar.

Namens het College van Kerkrentmeesters en de diaconie alvast hartelijk bedankt!

Onze dorpskerk biedt de mogelijkheid om kosteloos via deze site de kerkdienst te volgen. De internettoepassing is een aanvulling op de bestaande mogelijkheden en gemakkelijk in gebruik voor mensen die gewend zijn met een computer om te gaan.

Voor vragen of opmerkingen over de kerkuitzendingen via www.alteveerkerkenveld.nl  kunt u een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

We hopen dat het kijken naar de kerkdienst drempelverlagend mag werken en voor u aanleiding mag zijn de kerkdienst ook zondags bij te wonen in ons kerkgebouw.

Lees ook: Kerkfotograaf Diana Nieuwold bezoekt PKN Alteveer

dorpskerka